Anna ei ole katunut ammatinvalintaansa. Kuva: Susanna Kekkonen
Anna ei ole katunut ammatinvalintaansa. Kuva: Susanna Kekkonen

Anna* on erotiikka-alan yrittäjä, jonka erikoisuus on pitkä ja kiihottava öljyhieronta. Hänen luonaan käy miehiä laidasta laitaan.

”Asiakkaani ovat lääkäreitä, duunareita, poliitikkoja, näyttelijöitä, sinkkuja, perheenisiä ja kaikkea siltä väliltä. Iältään he voivat olla mitä tahansa 18-vuotiaasta eläkeikään, mutta suurin osa on 30–50-vuotiaita. Nuoria ja ensikertalaisia on paljon. On ihana seurata heidän ilmeitään, kun he eivät meinaa uskoa mitä he saavat kokea. Määrät vaihtelevat päivittäin, mutten ota liikaa asiakkaita tai pidä kiirettä, koska se vaikuttaisi työni laatuun ja jaksamiseeni.

Kiitetty erikoisuuteni on pitkä ja kiihottava öljyhieronta, jossa käytän instrumenttina koko kehoani. Paikkani on kuin eroottinen spa miehille, kuin toinen maailma konsanaan. Luonani miehet saavat nauttia niin silmänruuasta, rentoutumisesta kuin eroottisten toiveidensa toteutumisestakin. Ihokosketus, läsnäoloni ja pyrkimykseni tuottaa asiakkaalle gfe eli girlfriend experience, tyttöystäväkokemus, ovat olennainen osa palveluani. Kysymys ei ole siis pelkästä seksistä, vaan jokainen tapaaminen on ainutlaatuinen sen mukaan, mitä asiakas toivoo ja tarvitsee.

Minulle tulee hyvä olo siitä, että tuotan hyvää oloa muille. Nautin, kun asiakas nauttii kehostani. Olen myös seksuaalisesti hyvin herkkä kokemaan nautintoa. Voi kuulostaa kummalta, mutta sillä hetkellä, kun olen asiakkaan kanssa, koen rakastavani häntä. Koska olen sinkku, minulla on varaa tuhlata tunteita asiakkaisiini. Jos olisin parisuhteessa, siitä tulisi kenties ristiriitoja. Olen muilla käyvistä asiakkaista jopa mustasukkainen, mutta tämä on työtä ja pystyn käsittelemään ne tunteet – pääasiahan ovat asiakkaan tuntemukset. Aluksi ulkonäköäni ja tekniikoitani ylistävä palaute hämmensi, nyt siihen on jo tottunut. Toisaalta tunnen, että hehkutus on ansaittua, koska näen kovasti vaivaa ja pyrin kehittymään paremmaksi.

Minulla on monia vakituisia asiakkaita, joiden elämästä kuulen paljon. Jotkut viestivät kuulumisiaan tapaamistemme välilläkin, mikä tuntuu hyvältä, ovathan he minulla tärkeitä ihmisinäkin. Useiden varattujen asiakkaiden vaimoista ajattelen lämpimästi, sillä he tekevät asiakkaani onnellisiksi. Eikä palvelujeni käyttö ole suinkaan kaikista naisista kielteistä: muutama on ostanut miehelleen lahjakortin luokseni, ja asiakkainani on ollut pareja, jolloin olen opettanut naista hieromaan miestään eroottisesti.”

Toivoisin, että ihmiset suhtautuisivat avarakatseisemmin tähän alaan. Mielestäni ei ole parisuhteelta pois, jos kumppani nauttii jonkun toisen kanssa. Jotkut varatut asiakkaat ovat kertoneet, että heidän parisuhteensa on parantunut heidän ostaessaan palveluitani. Seksi kumppanin kanssa on saanut uusia ulottuvuuksia tai sitten seksiä ei ole tarvinnut pyytää kumppanilta, joka ei sitä halua. Ehkä joissain elämäntilanteissa on hyväksi, että erotiikka ja seksi ulkoistetaan. Ehkä jokin pikkulapsivaihetta elävä perhe voi pysyä kasassakin sen takia?”

*Annan nimi on muutettu

Lue koko haastattelu sekä muita näkökulmia seksityöhön huomenna ilmestyvästä Me Naisten numerosta 49/14.

Lue myös

Ammattidominan työ on piiskaamista ja paperihommia

Onko peliseksi pettämistä?

Ex-missi Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen saivat kolmannen lapsensa lauantaina.

Lauantaina synnyttänyt Essi Pöysti, 30, on julkaissut ensimmäisestä kuvan hänen ja puolisonsa Ville Mäkäläisen, 32, kolmannesta lapsesta.

– Täydellinen pikkuveli täydensi meidän perheen tänään, Essi on kirjoittanut kuvan yhteyteen. Hän on käyttänyt muun muassa hashtägiä suurirakkaus.

Ville Mäkäläinen kertoi lauantaina Facebook-sivuillaan, että synnytys meni hyvin.

 

Raskaus ei ollut Essille helppo, sillä hän kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko varjosti odotusta aikaisempien keskenmenojen takia.

”Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi enkelivauvaa.”

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Hänellä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle vuonna 2015.

Ei oikein kukaan, näinä päivinä.

Tiedän! Komerot kuuluu siivota jouluksi vain siinä tapauksessa, että aikoo viettää joulunsa komerossa. Niinhän se marttojen perinteinen adventtiohjeistus kuuluu. Sitä varmasti toistellaan tänäkin vuonna.

Ymmärrän, että joulunaluskiireitä on hyvä kohtuullistaa. Ymmärrän, että armoa tarvitaan tässä sekopäisen suorittamisen ajassa. Mutta komeroni, ne eivät ymmärrä! Jos niitä ei edes joulun alla kuulu siivota, milloin sitten? Jos edes marttoja ei kiinnosta kaappieni tilanne, ne jäävät aivan yksin, sotkuisiksi.

”Seiska miikka riittää” on toinen suosittu sanonta. Niin riittää, ja ei nykyään paljon muuta näykään kuin hutiloituja remontteja, irvistäviä saumoja ja puolivillaisia perusteluja.

En ole ajatellut muuttaa jouluksi komerooni, mutta olen alkanut miettiä, asuuko juuri siellä arjen ja pyhän raja. Jos vain imuroin jouluksi, ansaitsenko karjalanpiirakoita ja after eight -kakkua? Jos en juhlavoita joulunalusaikaa erityissiivouksella, pääsenkö oikeaan tunnelmaan?

”Seiska miikka riittää” on toinen suosittu sanonta. Niin riittää, ja ei nykyään paljon muuta näykään kuin hutiloituja remontteja, irvistäviä saumoja ja puolivillaisia perusteluja. Komeroni, olen sinulle velkaa ainakin ysin.

Vierailija

Joulusiivoaminen uhkaa jättää komeron väliin – kuka ajattelisi komeroa?

Njaah, Haidihou voisi viettää joulunsa rusettipäässä joulupaperissa komerossa syöden vaikka niitä kaupasta ostamiaan retkipiirakoita ihan virkistyksen vuoksi tulisella munatahnalla rämpytellen etusormellaan huuliaan lauleskellen joululauluja niin olisi ehkä jotain jutuntynkääkin kun loppiaisena kannettaisiin kuusen kanssa ulos hankeen jäähtymään.
Lue kommentti