Me Naiset
|
Sanna Wallenius
”Vaikeimpina vuosina kysyin Jumalalta jatkuvasti, että mikä minua vaivaa. Tajusin kyllä tekeväni väärin, mutten pystynyt hillitsemään itseäni”, Jippu muistaa. Kuva: Jouni Harala.
”Vaikeimpina vuosina kysyin Jumalalta jatkuvasti, että mikä minua vaivaa. Tajusin kyllä tekeväni väärin, mutten pystynyt hillitsemään itseäni”, Jippu muistaa. Kuva: Jouni Harala.

Meri-Tuuli Elorinne, tuttavallisemmin Jippu, 29, halusi vaihtaa toilailut ja sekavat ihmissuhteet tavalliseen perhearkeen.

Harva tietää, että Jippu on asunut Keski-Suomessa jo runsaan vuoden. Tänä aikana elämä on mennyt kokonaan uusiksi. Ensin rinnalle löytyi muusikkomies Sami Elorinne (o.s. Putikka). Pian sen jälkeen Jippu tuli raskaaksi. Kuukausi sitten pariskunta sai esikoispoikansa, Romeon.

– Kun vauva hymyili minulle ensimmäisen kerran, aloin itkeä. Sanat eivät riitä kertomaan, kuinka kiitollinen olen siitä, että minulle on suotu tällainen onni. Äitiys on tuntunut niin luonnolliselta ja aiheuttanut hyvin voimakkaita tunteita, Jippu sanoo.

Vielä muutama vuosi sitten vanhemmuus tuntui hänestä kaukaiselta ajatukselta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Ajattelin, etten voisi ikinä kantaa vastuuta pienestä ihmisestä, kun en pystynyt huolehtimaan aina edes itsestäni! Pelkäsin, että olin tehnyt liikaa virheitä kelvatakseni äidiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jippu tietää, että moni suomalainen suhtautuu häneen yhä varauksella. Kaksi kertaa naimisissa ollut ja sekaviin parisuhteisiin usein ajautunut laulaja on hävennyt menneisyyttään.

– En yhtään ihmettele, että ihmisten on vaikea luottaa minuun. Olen menettänyt katu-uskottavuuteni toilailujeni takia. Jossain vaiheessa harkitsin jopa musiikkiurasta luopumista, koska ajattelin, ettei minulla ole oikeutta toteuttaa unelmiani kaiken sössimisen jälkeen, Jippu sanoo.

Uskoa itseensä ja musiikkiin Jippu on rakentanut palanen kerrallaan.

– Kyllästyin olemaan sekaisin. Halusin vaihtaa pimeässä rämpimisen valoon ja rakkauteen. Sellaiseen ihan tavalliseen elämään, jossa istutaan sohvalla sylikkäin ja katsotaan Putousta televisiosta, Jippu hymyilee.

Jippu on usein suututtanut myös kirkon sanomisillaan. Mitä hän ajattelee tempauksistaan nyt? Lue lisää Me Naisten numerosta 46/2014.

Lue lisää:

Esikoistaan odottava Jippu: "Vauva syntyy tasapainoiseen parisuhteeseen"

Jippu: Lastenkoti oli hyvä paikka

Sisältö jatkuu mainoksen alla