Nyt ei miessukupuolta säväytä, jos on Pirkko Arstilaa uskominen – mutta silti nämä takapuolet vain ovat olemassa! Kuva: Milla Kukkonen
Nyt ei miessukupuolta säväytä, jos on Pirkko Arstilaa uskominen – mutta silti nämä takapuolet vain ovat olemassa! Kuva: Milla Kukkonen

Varoitus herkille: juttu sisältää kuvia tavallisista naisista tavallisissa harmaissa verryttelyhousuissa.

Pirkko Arstilan paljon paheksuttu kolumni Vihjailevat helmat on nyt poistettu ET-lehden verkkosivuilta, ja lehti on pyytänyt anteeksi kolumnin julkaisua.

Mikäli joku on välttynyt kolumnin lukemiselta, lyhyt kertaus: kolumnissa Arstila arvosteli kaunokirjallisin sanakääntein hänen edessään kassajonossa seisseen nuoren naisen ulkonäköä, pukeutumista ja tyyliä.

Nainen sai kolumnissa sapiskaa muun muassa tiukoista, harmaista verryttelyhousuista, jotka paljastivat Arstilan mukaan ihan kaiken – siis esimerkiksi naisen ”salaisen solan”, mikä ikinä se onkaan.

Vaikka kolumnin julkaissut ET-lehti pyytänyt anteeksi, Arstila on pysynyt kannassaan. Esimerkiksi Helsingin Sanomien haastattelussa hän totesi, että kaikilla on vapaus arvostella, jos näkee ”hurjia takapuolia”.

Ja hurjia takapuoliahan näkee, koska vanhat kunnon verkkarit ovat mukavat housut, joissa on erinomaisen hyvä suorittaa esimerkiksi kauppareissu. Takapuoli, hurjakin, kuuluu ihmiskehoon, eikä sen olemassaolon pitäisi järkyttää ketään. 

#verkkapylly

Ilmeisesti verryttelyhousuihin verhottu takamus on kuitenkin jotakin sellaista, jonka olemassaoloon täytyy vielä vuonna 2017 totuttaa ihmisiä. Ehkä seuraava kehopositiivinen somekampanja voisikin olla #verkkapylly? Nyt kun merenneitoreidet, viululanteet ja mekon läpi näkyvät vatsat on nähty. 

Kuten Ilta-Sanomat kirjoittaa, Kim Kardashian sisarineen on ansiokkaasti levittänyt tiukkoihin verkkareihin ahdetun ahterin ilosanomaa jo vuosia. Välillä esikuviksi kuitenkin tarvitaan myös tavallisia naisia. Vaikka meidän takalistomme eivät ole räjäyttäneet internetiä, nekin ovat hurjia! 

Rekrytoimme kuusi tuiki tavallista heilimöinti-ikäistä naista ahtautumaan kohuhousuihin je suis nainen kassajonossa -hengessä.

Ahtautumisesta on kyse, sillä lähimarketista löytyi harmaameleerattuja kohupöksyjä vain lasten koossa. No, ainakin verskojen tiukkuus auttaa paljastamaan kauhistuttavat anatomiset yksityiskohdat, eli sen, että housuissa on pylly.

Huh huh!

Siinä hän vain seisoo verryttelyhousuissaan välittämättä siitä, että koko maailma voi tarkastella hänen anatomisia yksityiskohtiaan!

Missä kukkamekko?

Kuvittelemmeko vain, vai paljastavatko nämä harmaameleeratut kauhistukset hänen nimettömiensä rajat? Tätä peittämään tarvitaan nilkkapituinen kukkakolttu.

Takapuoli näkyvillä!

Tavallinen suomalainen nainen, jota joskus persjalkaiseksikin nimitetään, keekoilee muina naisina verskoissa! Pakaroineen päivineen!

Onko tämä sama pylly kuin äsken?

Hetkinen, nämä salasolanpaljastajathan saavat kaikkien naisten takalistot näyttämään ihan samanlaisilta? Kerrassaan epäilyttävää.

Mielikuvitus roskiin

Eikö hän ole laisinkaan ajatellut, miten voisi parhaiten stimuloida miessukupuolen mielikuvitusta? Hänhän näyttää harmaapäällysteisellä pyllyllään kaiken heti kättelyssä!

Eivätkö nämä koskaan lopu?

Hänkin on saattanut vaikka käydä lähimarketissa näissä pöksyissä. Siis siitä huolimatta, että miehet kiihottuvat Pirkko Arstilan mukaan enemmän värikkäistä ja kellohelmaisista asuista!

Kysely

Huh! Saitko kuvista traumat?

Hohhoijaa. En todellakaan. Olen ennenkin nähnyt pyllyn, ehkä kaksikin.
Hohhoijaa. En todellakaan. Olen ennenkin nähnyt pyllyn, ehkä kaksikin.
33.8%
En ehdi vastata, olen jo postaamassa omaa #jesuisverkkapylly-kuvaani.
En ehdi vastata, olen jo postaamassa omaa #jesuisverkkapylly-kuvaani.
24.5%
En! Verskat ovat parhaat housut, sanokaa mitä sanotte.
En! Verskat ovat parhaat housut, sanokaa mitä sanotte.
24.0%
Sain, ja haluankin nyt pukea kuvien naiset pienikuvioisiin leninkeihin.
Sain, ja haluankin nyt pukea kuvien naiset pienikuvioisiin leninkeihin.
7.9%
Kyllä! Missään ei enää voi välttyä verkkaritakapuolten hyökkäykseltä, ei kaupassa eikä netissä.
Kyllä! Missään ei enää voi välttyä verkkaritakapuolten hyökkäykseltä, ei kaupassa eikä netissä.
6.4%
Tiedän vain, että mieleni tekee vähän haukkua kuvien naisia siitä, että heidän takapuolensa ovat olemassa.
Tiedän vain, että mieleni tekee vähän haukkua kuvien naisia siitä, että heidän takapuolensa ovat olemassa.
3.1%
Ääniä yhteensä: 4310

Rosaa ahdistaa ja itkettää nyt vähän kaikki, mutta mitä siitä seuraa? Ennustamme. 

Oi voi. Ensitreffit alttarilla -sarjan jakso, jossa parit palaavat häämatkalta arkeen, on pääosin ihan mukavaa katsottavaa. Tunteikasta Rosa-parkaa kuitenkin itkettää ja ahdistaa ihan kaikki.

Eetun kanssa avioitunut ja Roomassa häämatkaillut Rosa selvittää silmät kyynelissä tarvitsevansa aikalisän kaikesta, vaikka Eetun kanssa meneekin kuulemma kivasti. Rosaa ahdistaa muun muassa kiire, jonka takia hän ei ehdi tavata läheisiään. 

– Ei ehdi nähdä ystäviä, ei perhettä, ja nyt kun tarvis just semmosta tukea ja lohdutusta, että oikeasti joku sanoo, että kaikki järjestyy, Rosa murehtii.

Kiirettä tosiaan pitää: Rosa työskentelee sairaanhoitajana päivystyksessä ja tekee paljon yövuoroja. Lisäksi hän harjoittelee triathlonia kilpailumielessä. Ja niin, hän meni juuri naimisiin tv-ohjelmassa, ja uusi puoliso muuttaa nyt hänen kotiinsa kameraryhmän seuratessa. Jotta liitto onnistuisi, uunituoreelle parisuhteelle pitäisi löytyä aikaa.

Mitäköhän tästä tulee?

Vaihtoehto 1: Rosa on uusi rahka-Petri

Vuosi sitten näytetyllä Ensitreffit alttarilla -kaudella nähtiin sarjan suomalaisen historian pahin epäonnistuminen. Asiantuntijoiden naittamat Mari ja Petri tulivat niin huonosti toimeen keskenään, että he päättivät erota jo kesken kauden.

Ennen eroa tapahtui muutama ikimuistoinen sattumus, jotka ilmensivät Marin ja Petrin erilaisuutta. Ensinnäkin Petri kieltäytyi ostamasta ruokaa katukojusta, koska hänellä oli rahkaa kotona jääkaapissa. Toisekseen Petri halusi säilyttää polkupyöräänsä sisällä Marin asunnossa, mikä oli Marista käsittämätöntä. 

Sporttinen Petri osasi olla joustamaton fitness-elämäntapaansa liittyvissä asioissa, mutta kovin dramaattiselta ihmiseltä hän ei vaikuttanut. Tunteikas Rosa lienee ihmisenä aivan erilainen kuin Petri. Silti Rosan intohimoinen suhtautuminen triathlon-harrastukseen tuo mieleen Petrin.

Rosaa ahdistaa, ettei treenaamiselle ole aikaa.

– Jos näyttää siltä, ettei vaan pysty treenaa ja muuta, ei ota siitä stressiä, niin sitten skippaa sen, kisaa ensi vuonna uudelleen, hän pohdiskelee.

– Ei siitä tule kuin kahden ja puolen sadan tappio. 

Onneksi Rosan asunnossa on sentään parveke, jolla triathlon-pyörää voi säilyttää. 

Vaihtoehto 2: Vastakohdat täydentävät toisiaan

Ei ole mitenkään tavatonta, että pariskunnan osapuolista toinen on temperamentiltaan rauhallisempi ja toinen taas tuntee ja näyttää tunteitaan voimakkaasti. Yhdistelmä saattaa toimia myös Rosan ja Eetun kohdalla.

Jos Rosa selviää yövuoroputken, triathlon-treenin ja tuoreen avioliiton yhdistelmästä ilman burn outia, saattaa avioelämä kääntyä aivan auvoiseksikin. 

Vaihtoehto 3: Rosa on uusi Aliisa

Petrin lisäksi Rosassa saattaa nähdä yhtäläisyyksiä toisenkin viime kauden osallistujan kanssa. Viime kaudella Esan kanssa avioitunut Aliisa koki epämääräisiä epävarmuuden tunteita vähän Rosan tyyliin. 

Aliisan ongelmaksi tosin koitui tunteiden vähyys, Rosalla taas on muutaman minuutin välein vaihtelevia tunteita vaikka muille jakaa.

Eiköhän univormupukuiselle, huomenlahjaksi personoituja lauluja lurittelevalle Eetullekin löytyisi tarvittaessa ottajia.

Esan ja Aliisan liitto kaatui lopulta siihen, ettei Aliisa halunnut jatkaa yhdessäoloa, sillä hän ei tuntenut tarpeeksi Esaa kohtaan. Suomen sinkuille unelmamies Esan vapautuminen oli ilouutinen, ja nykyään Esalla on kainalossaan unelmiensa nainen

Eiköhän univormupukuiselle, huomenlahjaksi personoituja lauluja lurittelevalle Eetullekin löytyisi tarvittaessa ottajia. Rosan ja Eetun ennuste on kuitenkin toistaiseksi hyvä ahdistuksista huolimatta. 

Vaihtoehto 4: Ensivaikutelma pettää

Tony Dunderfelt lupaili uusimman kauden alkaessa, että tulossa on kaikkien aikojen kausi, jolla jokainen pari tulee menemään melkoista vuoristorataa. Rosa näkyy jo hypänneen vauhdikkaaseen tunteiden vuoristorataan, mutta Tonyn ennustus voi tarkoittaa muutakin.

Ehkä rauhallisesta Eetusta sukeutuukin ensi jaksossa kyyneliä tirsuva draamailija ja Rosa puolestaan löytää täydellisen zen-tilan? Tai ehkä Team Lällyksi Twitterissä ristityt Eetu ja Rosa muuttuvatkin viileän asiallisiksi? Ikinä ei tiedä. 

Heikin tähänastisen muodonmuutoksen perusteella loppukaudelta voi odottaa mitä tahansa. 

kaija

Onko Ensitreffit-Rosa uusi rahka-Petri? 4 vaihtoehtoa, joihin Rosan ahdistuneisuus saattaa johtaa

Minä ymmärrän oikein hyvin Rosaa, tekee vaativaa työtä yöllä ja kotona odottaa tuore aviomies. Väsymys painaa ja kaikki muutokset stressaavat herkkää ihmistä tosi paljon. Menin naimisiin 19-vuotiaana, ei minulla ollut noin vaativaa työtä ja silti olin valmis eroamaa ensimmäisen viikon jälkeen. Se kyllä unohtui sitten kun lapsia tuli 3 kpl, 19 vuoden jälkeen hain eroa aivan ihanasta ex-miehestäni koska minun on saatava olla yksin pitkiä aikoja. Itseään ei voi tuntea kuin kokemuksen kautta.
Lue kommentti

Vappu Pimiä muistelee menneitä Instagramissaan. 

Juontaja Vappu Pimiä, 40, julkaisi Instagram-tilillään valokuvan itsestään yli 20 vuoden takaa. Kuvassa juuri 18 vuotta täyttänyt Vappu hymyilee juomalasi kädessään.

– Sanotaan, et nainen on kauneimmillaan 17-vuotiaana.. No, en ehkä ihan allekirjoittais, mut ai niin, tossa mä olinkin just täyttänyt 18, Vappu kirjoittaa kuvan alla.

Kuvatekstin perusteella kuva on otettu 18 vuotta täyttäneen Vapun syntymäpäiväjuhlilla.

Kuvan kommenteissa monet kehuvat Vappua viehättäväksi. Joidenkin mielestä toukokuussa 40 vuotta täyttänyt Vappu näyttää nykyisin nuoremmalta kuin kuvassa. Kommenteissa nuorta Vappua verrataan esimerkiksi Marilyn Monroeen ja Armi Kuuselaan.