Me Naiset
|
Jenni Junkala
Kuvassa kaikki Thinx-mallit. Kuvakaappaus: shethinx.com
Kuvassa kaikki Thinx-mallit. Kuvakaappaus: shethinx.com

Ei enää vaivalloisia kestosuojia tai räpsähteleviä kuukautiskuppeja! Thinxit ovat ratkaisu kaikkia nykyisiä kuukautissuojia vihaaville.

Monien hyljeksimälle kuukautiskupille on keksitty  vaihtoehto: Thinx-alushousut. Tavallisilta näteiltä alushousuilta näyttävät pöksyt imevät jopa kuusi teelusikallista nestettä. Ne ovat ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisille kuukautissuojille.

– Kaikki lähti siitä, kun olin menossa juhliin valkoisessa, kireässä hameessa ja minun piti lähteä kotiin vaihtamaan vaatteita kesken kaiken. Ajattelin, että miksei alusvaatteita tehdä vuotoa ja tahroja hylkiviksi, yksi Thinx Underwearin kolmesta perustajasta kertoo esittelyvideolla.

Refinery 29 -sivusto testasi thinxit ja kertoi, että housujen haaroväli on selvästi normaaleita alushousuja paksumpi, mutta mukavampi kuin siteessä tai edes pikkuhousunsuojassa, eikä housuja vaihtaessa kuulu siteen kiusallista repäisyääntä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nainen vuotaa kuukautiskierron aikana noin 20–50 millilitraa verta. Thinxien pitäisi siis riittää hyvin yhdelle päivälle, jos vuoto ei ole hyvin runsasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös:

Vapauttavaa vai ällöä – kokeilisitko tätä kuukautisten aikana?

Rakkautta kuukautisten aikaan – testasimme seksitamponin tositoimissa

Sisältö jatkuu mainoksen alla