Kohtahan kaikkien kodeissa näyttää melkein tältä.
Kohtahan kaikkien kodeissa näyttää melkein tältä.

Kohta olet joulutunnelmissa. Katso vaikka nuo pikkukissat ja nämä ihanat reseptit.

Nappaa ideoita joulusisustukseen

Jouluna kotia ei tarvitse kuorruttaa punaisen- ja vihreänkirjavalla koristevuorella, vaan joulutunnelman saa aikaan kauniilla ja yksinkertaisillakin koristeilla. Mallia näyttää sisustusbloggaaja Maiju Saha, jonka Instagram-tilin kuvat saavat kodin jouluvalmistelut vaikuttamaan pikemminkin rentouttavalta kuin streessaavalta puuhalta.

Nauti vuoden herkullisimmasta joulukalenterista

Pikkumurusia-leivontablogin Instagramiin aukeaa joka päivä joulukalenterin uusi luukku, joista paljastuu aina vain herkullisemman näköisiä leivonnaisia. Jos pelkkä silmänruoka ei riitä, blogin puolella on myös kaikkien herkkujen reseptit ja vinkkejä leivonnaisten kauniiseen paketointiin.

Nappaa sakset käteen ja ryhdy askartelemaan

Jos kaupasta ei tunnu löytyvän sopivia joulukoristeita, kokeile askarrella itse tonttusukat tai paperitähtiä My Sweet Christmas -tilin ohjeiden mukaan. Uusi askarteluluukku aukeaa Instagramissa ja blogissa joka päivä. Englanninkielisestä nimestä huolimatta ohjeet ovat suomeksi.

Ihaile lumisia maisemia

Vaikka Suomessa joulu jäisi mustaksi, lumisten maisemien kauneutta voi ihastella kanadalaisen valokuva- ja taiteilijaryhmän Great North Collectiven kuvista. Jos suomalaiset kinokset kiinnostavat enemmän kuin Kanadan jylhä kauneus, kurkista Lapin virallisen matkailusivuston tilille.

Seuraa kissojen valmistautumista jouluun

Alice ja Finnegan ovat siperiankissakaverukset, jotka esiintyvät joulun lähestyessä kuvissa milloin poroiksi, milloin taas joulukuusiksi puettuina.

...tai sitten koirien

Digby ja Aloysius Van Winkle näyttävät, että jouluasuihin sonnustautuminen sujuu koirilta siinä missä kissoiltakin.

...tai itse Joulupukin

Joulupukin Kammari välittää Instagram-tilillään tunnelmia Pukin pajasta Rovaniemeltä. Kuvissa vilahtelee tonttuja, talvisia tunnelmia ja välillä itse Joulupukkikin.

Lue lisää:


Miksi Instagram koukuttaa?


Nämä kuvat pelastavat päiväsi: miesmallit adoptoivat hylätyn koiranpennun


Jyrki Katainen, näin olet uskottava Instagramissa