Bridget Jones – elämä jatkuu -elokuvassa Bridget halusi hautautua murheilta. Mahtuukohan peiton alle myös vauva?
Bridget Jones – elämä jatkuu -elokuvassa Bridget halusi hautautua murheilta. Mahtuukohan peiton alle myös vauva?

Ensimmäisestä Bridget Jones -elokuvasta on kulunut jo 15 vuotta, ja nolojen tilanteiden sankarin elämä on yhtä sekaisin kuin aina ennenkin.

Bridget Jonesin elämä jatkuu ilmeisesti yhtä sotkuisena kuin ennenkin.

Juuri ilmestyneeltä trailerilta saa makupaloja siitä, miltä Bridget ja hänen elämänsä näyttää nyt, 15 vuotta ensimmäistä elokuvaa myöhemmin.

Elokuvasarjan kolmannessa osassa, Bridget Jones's Baby, Bridget (Renée Zellweger) on 43-vuotias sinkku – ja raskaana.

Ongelma on, että isäehdokkaita on kaksi: on-off-sulho Mark Darcy (Colin Firth) ja miljonääri Jack Qwant (Patrick Dempsey).

Erityisen kiinnostavaa on se, etteivät edes näyttelijät tiedä, kuka vauvan isä on. Renéen mukaan he kuvasivat elokuvalle kolme eri loppua.

– Se on nerokasta. Kukaan meistä ei tiedä, kuka on Bridgetin isä tai kenet hän lopulta valitsee puolisokseen. Tarkoituksena on pitää asia salasssa meiltäkin elokuvan ensi-iltaan asti, Zellweger sanoi Sunday Expressin haastattelussa.

Zellwegerin mukaan hän oli innoissaan saadessaan palata Bridgetin rooliin.

– Osa haastetta oli löytää Bridgetin uusi elämäntilanne. Mutta näyttelijänä tuntui, kuin olisin palannut vanhan ystävän luokse. Rakastan tätä hahmoa. Pidän siitä, miten hän kertoo naisena olemisesta ja näistä tilanteista, joihin on hyvin helppo samaistua. On tärkeää kertoa Bridgetin elämästä tässä elämänvaiheessa.

Elokuvan ensi-ilta on 16.9.2016.