Taylor Swift on yksi parhaiten ansaitsevista artisteista yli 50 miljoonan vuosituloillaan. Kuva: Reuters
Taylor Swift on yksi parhaiten ansaitsevista artisteista yli 50 miljoonan vuosituloillaan. Kuva: Reuters

Taylor Swift suuttui Spotifylle. Nyt suoratoistopalvelu yrittää kosiskella poptähteä takaisin palveluunsa.

Yli 26 miljoonaa levyä myynyt laulaja Taylor Swift, 24, päätti poistaa kaikki biisinsä suoratoistopalvelu Spotifysta. Artisti suuttui Spotifylle, kun yhtiön edustaja arvosteli laulajan päätöstä siitä, että tämä ei halunnut julkaista uusinta 1989-levyään Spotifyssa sen virallisena julkaisupäivänä. Tosin ei Swift ollut kokonaan kieltänyt albuminsa julkaisua vaan halusi, että se julkaistaan myöhemmin.

Nyt Spotify yrittää kosiskella laulajaa takaisin palveluunsa. Se yrittää vedota Swiftiin sillä, että tämän kaksi miljoonaa Spotify-seuraajaa varmasti pettyvät laulajan päätökseen.

– Me rakastamme Taylor Swiftiä. Ja meidän yli 40 miljoonaa käyttäjäämme rakastavat häntä jopa enemmän. Mielestämme fanien pitäisi pystyä kuuntelemaan musiikkia missä ja milloin tahansa he haluavat, Spotify vetoaa laulajaan ja tämän levy-yhtiöön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Swiftin päätös näyttää kuitenkin koituvan artistin itsensä eduksi, sillä 1989-albumi on rikkomassa myyntiennätystä. Billboardin mukaan levyn oletetaan myyvän ilmestymisviikollaan 1,3 miljoonaa kappaletta, mikä olisi enemmän kuin kenenkään naisartistin levy koskaan. Tarkat luvut selviävät 5. marraskuuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue Taylor Swiftin tuoreen albumin arvio Me Naisten seuraavasta numerosta 45/2014.

Lue myös:

Kaikkien aikojen suosituin kappale tulee Ruotsista – kuuntele

Sisältö jatkuu mainoksen alla