Me Naiset
|
Sanna Wallenius
Antaa sataa vaan! Kuva: Shutterstock
Antaa sataa vaan! Kuva: Shutterstock

Mieli on yhtä synkkä kuin sää tänään. Nämä hyvän tuulen leffat ovat takuuvarmoja alakulon karkottajia.

1. Mamma Mia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Abba-hittejä ja takuuvarmaa aurinkoa. Mamma Mian voisi katsoa vaikka kuinka monta kertaa, ja se lämmittää aina. Musikaalirallatus aiheuttaa myös matkakuumetta huikeilla Kreikan-maisemillaan. Mukana on myös hieno mieskaarti joka makuun: Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård ja Colin Firth.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

P.S. Mamma Mia! tulee telkkarista la 27.9. klo 21.00 (TV5)

2. Vuoden se kestää (I'll give it a year)

Bridget Jones ja Borat -elokuvien käsikirjoittajien kynästä syntynyt naurupommi mässäilee avioliittokriisillä. Vaikutti ensin tusinaroinalta, mutta yllätti hauskuudellaan. Pääosissa Rose Byrne, Rafe Spall ja Anna Faris.

3. Julie & Julia

Tämän leffan voisi katsoa jo mahtavan Meryl Streepin takia. Lämmin, humoristinen ja ruokahalua kutkuttava tarina. Perustuu tv-kokki ja keittokirjailija Julia Childin elämään. Elokuva sopii silti muillekin kuin keittiöhifistelijöille.

4. This is 40

Sinun ei tarvitse olla nelikymppinen samaistuaksesi tähän hillittömään ikäkriisikomediaan. Naurutakuuksi riittää, että taistelet ruuhkavuosien helvetillisessä oravanpyörässä. Stressaantuneena avioparina kimpoilevat Leslie Mann ja Paul Rudd.

5. The Heat

Vuodentakainen poliisikomedia, jossa Sandra Bullock näyttelee takakireää FBI-agenttia. Leffa ei ehkä loista maailman parhaalla käsikirjoituksella, mutta hulvattomat hetkensä sillä on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla