Miley Cyrus huhtikuussa MTV Music Awardseissa. Kuva: Reuters
Miley Cyrus huhtikuussa MTV Music Awardseissa. Kuva: Reuters

Miley Cyrus liimasi kahden ja puolen kuukauden ajan arkisia tavaroita yhteen. Lopputulos päätyi näyttelyyn New Yorkissa.

Pitelemätön poppari Miley Cyrus on päättänyt ryhtyä kuvataiteilijaksi. Hän liimasi kahden ja puolen kuukauden ajan erilaisia esineitä, joita hänelle oli kertynyt esimerkiksi lentokentiltä ja faneilta. 

The Guardian -lehden mukaan erikoiset, värikkäät ja leikkisät teokset rakentuvat muun muassa pienistä pehmonalleista, marihuanasätkistä ja vibraattoreista.

Pikkuisista nalleista koostuva naamari on Mileyn oma lemppari. – Tämä on suosikkini, mutta sen tekeminen on myös vienyt eniten aikaa.
 

– Minulla oli kasa erilaista rojua ja roskaa ja sen sijaan, että olisin antanut rojun pysyä rojuna, tein siitä jotain, joka tekee minut iloiseksi, Miley sanoo V Magazine -lehden haastattelussa.

– Tämä kuulostaa laimealta, mutta minusta tuntuu, että taiteestani muodostui metafora – näyte elämästäni. Olen aina ollut onnekas. Elämäni on ollut helppoa. Kunnes tämän vuoden alussa kaikki, mikä voi mennä pieleen, meni pieleen. Jouduin sairaalaan, koirani kuoli... tapahtui paskoja asioita. Päätin tarttua niihin asioihin ja muuttaa ne paremmiksi. Niin aloin tehdä taidetta.

Mileyn Dirty Hippie -kokoelmaan kuuluvat työt ovat esillä New Yorkissa huomenna avautuvassa näyttelyssä.

– My first f**king artshow/gallery tomorrow, Miley kirjoitti tänään julkaisemassaan Instagram-päivityksessään.

Lähteet: V Magazine, The Guardian

Lue myös:

Miley Cyrus kohahdutti jälleen: vie gaalaan kodittoman

Hyviä uutisia Miley Cyrukselta! Suru alkaa hellittää

Miley Cyrus kehotti yleisöä muhinoimaan keikallaan