Itsensä uudestaan löytänyt Macy Gray tyytyy hyräilemään.

Kaikki radion äärellä vuonna 1999 olleet musiikinystävät muistanevat I Try -hitin, jolla r&b-kentälle takavasemmalta jyrännyt Macy Gray räjäytti potin. Käheä-äänisen pörröpään debyyttialbumi On How Life Is oli täysosuma, jonka vertaista Gray ei ole pystynyt myöhemmin tarjoamaan.

Edellisellä, neljännellä levyllään hän erehtyi muiden neuvosta etsimään itsestään modernia ja sliipattua timangidiivaa, eikä yleisö tarttunut koukkuun. Flopin jälkeen Gray hautoi identiteettiään hiljakseen kolme vuotta. Nyt hän julistaa löytäneensä itsensä
uudestaan, mutta tulokset vaikuttavat vaisuilta. Sen sijaan, että Gray tulisi ja vetäisi maton jalkojen alta, hän tyytyy hyräilemään ja toivomaan.

The Sellout on mukava ja harmiton levy, joka ei kompastu löysään tunkkaisuuteen muttei ravistele tuoreudellaankaan. Muutama kappale tuntuu jääneen ideointitasolla puolitiehen, eikä Grayn vastustamaton karheus pääse valloilleen. Pientä harhailun makua tukisi muutama lekahitti, jotka jäävät nyt puuttumaan. Vierailevat Velvet Revolverin jäsenet ja Bobby Brown eivät hekään nosta profiilia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Macy Gray: The Sellout

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Concords Records

Tähdet: ***

Sisältö jatkuu mainoksen alla