Me Naiset
|
Saara

Anna Puun kakkosalbumi vastaa odotuksiin.

Anna Puun taustavoimista olisi moni artisti kateellinen: biisintekijöinä Lasse Kurki ja Egotripin Knipi, pääsanoittajana Mariska, tuottajina Kurki ja Jenni Vartiaisen takapiru Jukka Immonen. Ei näillä korteilla voi epäonnistua. Debyytti Anna Puu olikin Emma-imuri ja viime vuoden toiseksi myydyin kotimainen levy. 

Ajattoman kaunis kakkosalbumi ei enää luo yllättävää vau-efektiä, mutta se vastaa odotuksiin. Anna Puustjärven tulkinta tuo taitavien biisintekijöiden sävellyksiin naisellista raikkautta, eikä sekään haittaa, että Egotrippi paistaa läpi monissa sävelkuluissa. Tämä tiimi toimii, ja Annasta on kasvanut sen keskiössä artisti, joka todella tarttuu teksteihin ja heittäytyy entistä vahvemmin melodioihin. Ehkäpä lyriikat tavoittivat hänen maailmansa tällä kierroksella paremmin. Anna osallistui itse kolmen kappaleen sanoitustyöhön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Levyn julkaisuajankohta on täydellinen, sillä Saharan paikoin vanhahtavat soundit sopivat kesän kiireettömyyteen hienosti. Hiekkatiet pöllyävät mielikuvissa, kun Anna lauleskelee pikkupitäjästä, jossa eivät nopeimmat junat enää pysähtele. Ihanaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Anna PuuSahara

Sony Music

Tähdet: * * * *

Sisältö jatkuu mainoksen alla