Christina Aguilera latelee latteuksia ja poseeraa.

Aikaisemmin Christina Aguileraa verrattiin Britney Spearsiin. Nyt hän kärsii kisasta Lady Gagan kanssa, sillä ufoileva kollega on vienyt pitemmän korren. Aguileran neljäs albumi Bionic ei muuttane asetelmaa.

Vaikka Aguileralla on yhä hallussaan yksi maailman huikeimmista instrumenteista, hän ei pröystäile ääniakrobatialla. Elektronisena soiva Bionic keskittyy uuteen, vaarallisempaan imagoon ja S/M-henkiseen poseeraamiseen. Robottimaisen tanssilattiakuningattaren provosoiva rooli voisi toimia, jos musiikillinen sisältö kohtaisi näyttämisen halun. Näin ei käy. Seksiä pursuavat lyriikat heikentävät tehoja, kun latteuksia lateleva Aguilera kannustaa siskoja vapautumaan, juomaan viinaa ja hulluttelemaan haarat levällään. Sinkku Not Myself Tonight tiivistää asenteen: ”I feel brand new and if you don’t like it f**k you.”

Ainakin kaksivuotiaan pojan äiti osaa yllättää. Konemaisesta klubijytkeestä, aamu-unisesta porno-r&b:stä ja balladikourallisesta muodostuu kuitenkin sekava keitos, jonka eri tasot eivät löydä yhteistä punaista lankaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Christina Aguilera: Bionic

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RCA

Tähdet: **½

Sisältö jatkuu mainoksen alla