Me Naiset
|
Kaisu Tervonen

On irvailevia kuminaamakoomikoita ja on vakavia pokkakoomikoita. Michael Cera kuuluu jälkimmäisiin. Hänen hentoinen vartensa, viaton naamansa ja toteava replikointinsa ovat vastustamattoman hauskoja. Tällä kertaa Cera käyttää instrumenttejaan komediallisen kasvutarinan Youth in Revolt pääosassa.

Nick Twisp (Cera) on teini-ikäinen, jonka eurooppalaisten elokuvien fanitus ei suinkaan lisää hänen mahdollisuuksiaan tyttöjen kanssa. Nuorukaisen vähemmän sivistyneillä vanhemmilla (Steve Buscemi ja Jean Smart) sen sijaan käy tahoillaan jatkuva flaksi. Kun Nick tapaa perhelomalla viehättävän Sheeni Saundersin (Portia Doubleday), hän alkaa uskoa intiimin kanssakäymisen mahdollisuuteen. Avukseen hän kehittää ranskalaiselokuvien sankareita muistuttavan sivupersoonan, kapinallisen François’n.

C.D. Paynen romaaneihin pohjaava komedia nojaa täysin värikkäisiin hahmoihinsa ja niitä esittäviin laatunäyttelijöihin. Vaikka yksittäiset kohtaukset ovat hauskempia kuin kokonaisuus, vallaton nuoruuskuvaus voittaa helposti puolelleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Youth in Revolt
Ohjaaja: Miguel Arteta Ensi-ilta 18.6.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tähdet: ****

Sisältö jatkuu mainoksen alla