Norsun ohella kiinnostaa 1930-luvun ajankuva.

Vettä elefanteille sijoittaa rakkaustarinan keskelle 1930-luvun sirkusmaailmaa. Eläinlääkäriksi opiskeleva Jacob (Robert Pattinson) pakenee vanhempiensa äkillistä kuolemaa sirkukseen, ja sen pomo August (Christoph Waltz) äkkää nuorukaisen kyvyt käsitellä eläimiä. Jacob puolestaan huomaa pomon vaimon, sirkuksen tähtiesiintyjän Marlenan (Reese Witherspoon).

Kyseessä on kolmiodraama Augustin, Jacobin ja Marlenan välillä, mutta sympatiat puolelleen vetää tarinan eläinhahmo. Elefantti Rosie (Tai) on yhtenä hetkenä leikkisä jätti ja toisena kärsivä sirkusorja. Rosien ja häntä kouluttavan Jacobin välillä on myös vaivatonta kemiaa, jota Jacobin ja Marlenan suhteesta uupuu.

Vettä elefanteille pohjaa Sara Gruenin romaaniin. Francis Lawrencen ohjaamassa draamassa on norsun ohella kiinnostavinta ajankuva. Kilpailun ja laman karaisema August on kuin nykyisten yrityspomojen irvikuva, joka leikkaa kustannuksia heittämällä työntekijöitä liikkuvasta junasta. Yhteisön tarina jää kuitenkin kahden pennin romanssin varjoon.

Vettä elefanteille (Water for Elephants)
Ohjaaja: Francis Lawrence, ensi-ilta 22.4.
Tähdet: **