Me Naiset
|
Jenni Junkala
Lady Gaga näyttelee toisessa Sin City -elokuvassa tarjoilijaa. Kuva: Dimension Films
Lady Gaga näyttelee toisessa Sin City -elokuvassa tarjoilijaa. Kuva: Dimension Films

Lady Gaga tekee toisen elokuvaroolinsa perjantaina ensi-iltansa saaneessa uudessa Sin City -elokuvassa.

Popsensaatio Lady Gaga, 28, paljasti kesällä faneilleen, että hänet nähdään taas ohjaaja Robert Rodriguezin elokuvassa. Sin City -sarjakuviin perustuva Sin City: A Dame to Kill For -elokuva sai perjantaina ensi-iltansa Suomessa, ja Lady Gagaa eli Stefani Germanottaa voi ihailla valkokankailla hyväsydämisen tarjoilijan, Berthan, roolissa.

Lady Gaga on nähty myös aiemmin valkokankaalla, ja vielä saman ohjaajan Machete-elokuvassa. Machetessa Lady Gaga teki debyyttinsä elokuvanäyttelijänä. Hän näytteli pyssyä heiluttelevaa vamppia, La Chameleonia.

Macheten roolin jälkeen ohjaaja Robert Rodriguez vaati saada Gagan myös Sin Cityyn. Gagalle etsittiin tarpeeksi pieni rooli, jotta hän ehtisi näytellä sen kiertuekeikkojensa välissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Frank Millerin, Sin City -sarjakuvien luojan, mukaan Lady Gaga on luontainen lahjakkuus. Elokuvan ohjaaja Rodriquez on todennut haastattelussa, että jos Gaga haluaisi, hän menestyisi myös näyttelijänä. Myös Joseph Gordon-Levitt, joka näyttelee kohtauksessa Gagan kanssa, on kehunut tähden näyttelijäntaitoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sin City: A Dame to Kill For -elokuva on jatkoa ensimmäiselle Sin City -elokuvalle, joka sai ensi-iltansa vuonna 2005. Sarjakuvamaisissa elokuvissa nähdään muun muassa näyttelijät Jessica Alba, Bruce Willis, Mickey Rourke ja Rosario Dawson.

Katso elokuvan traileri YouTubessa. Lady Gaga vilahtaa kohdassa 2:50.

Lue myös:

Rosario Dawson tyrmää tiukassa nahkamekossaan: "Vihdoin naisetkin saavat olla rajuja"

Lady Gagan uusin aluevaltaus

Sisältö jatkuu mainoksen alla