Michael Keaton on jo lupautunut Beetlejuicen jatko-osaan – kunhan ohjaaja Tim Burtonkin innostuu. Hyvältä näyttää! Kuva: Reuters
Michael Keaton on jo lupautunut Beetlejuicen jatko-osaan – kunhan ohjaaja Tim Burtonkin innostuu. Hyvältä näyttää! Kuva: Reuters

Ohjaaja Tim Burton on vannonut, ettei Beetlejuicen jatko-osaa tehdä ilman Michael Keatonia. Onneksi näyttelijä on suostunut!

Ohjaaja Tim Burton kertoi IGN-sivuston haastattelussa, että hän on pantannut jo pitkään pöytälaatikossa kasariklassikko Beetlejuicen jatko-osaa. Elokuvaa ei kuitenkaan tehdä ilman sen tärkeintä näyttelijää: Michael Keatonia, 63.

– On vain yksi Beetlejuice, Michael. Käsikirjoitus on olemassa, ja haluaisin tehdä hänen kanssaan taas töitä. Uskon, että se on mahdollista, Burton pohtii.

– Kaipaan hahmoa. Siinä on jotain puhdistavaa ja mahtavaa, hän jatkoi.

Michael Keaton näyttelee 26 vuotta sitten eli vuonna 1988 ilmestyneessä kauhukomediassa elokuvan nimikkohahmoa, härskiä kuollutta ammattimanaajaa, joka rakastuu Winona Ryderin näyttelemään goottityttöön.

Keaton sanoi jo viime vuonna olevansa kiinnostunut mahdollisesta jatko-osasta. Myös Winona on vihjaillut, että jos jatko-osa tulee, hän on kiinnostunut. Voiko tästä päätellä, että Beetlejuice 2 on lähivuosina totta?

Tim Burtonin uusin elokuva Big Eyes kertoo yhdysvaltalaisesta taidemaalarista Margaret Keanesta. Suomessa se nähdään maaliskuussa 2015.

Lue myös:

Pretty Woman -elokuvan loppu onkin huijausta! Näin tarinan oli tarkoitus päättyä

Kökködinot tulevat taas – Jurassic Worldin traileri julki