Brooklyn Decker ja Patrick Wilson kuvasivat kiihkeän seksikohtauksen Joe Carnahanin toimintakomediaan Stretch. Kuvat: Reuters
Brooklyn Decker ja Patrick Wilson kuvasivat kiihkeän seksikohtauksen Joe Carnahanin toimintakomediaan Stretch. Kuvat: Reuters

Valkokankaalla elokuvan seksikohtaus näyttää kiihkeältä, mutta kuvausvaiheessa se on lähinnä kiusallinen. Tämän todistaa video Stretch-elokuvan kulisseista.

– Hyvä! Hienoa! Hyvin pantu! ohjaaja Joe Carnahan huutaa taustalla, kun uimapukumalli Brooklyn Decker, 27, ja näyttelijä Patrick Wilson, 41, "harrastavat" kiihkeää seksiä huomenna 7.10. julkaistavassa Stretch-elokuvassa.

Se, mikä valkokankaalla näyttää luontaiselta kemialta, maailman kuumimmalta seksiltä, hikiseltä taivaalta ja kerrassaan mahtavalta, on todellisuudessa kovaa ja vähän kiusallista työtä. Vähän naurattaa, hävettää ja nolottaa ja samalla pitää kuunnella ohjaajaa.

Stretch-elokuvan YouTube-kanavalta löytyvä kulissien takaa -video paljastaa, millaista hösellystä seksikohtausten tekeminen oikeasti on. Näet englanninkielisen videon alla.

Lue myös:

Tältä seksin harrastaminen näyttää magneettikuvassa

Valkokankaalla harrastetaan nyt estotonta seksiä

Cannesissa esitettyä seksielokuvaa uhataan oikeudella

Nyt tiedämme nämä asiat Fifty Shades -elokuvasta