Me Naiset
|
Me Naiset
Kurre tavoittelee maailmantähteyttä tosissaan. Kuvat: kurre.eu ja Shutterstock
Kurre tavoittelee maailmantähteyttä tosissaan. Kuvat: kurre.eu ja Shutterstock

Muusikko Kurt ”Kurre” Westerlund tekee Helsingin Sanomien mukaan vahvaa paluuta tähtitaivaalle.

Kurt Westerlund kertoo 50-vuotishaastattelussaan Helsingin Sanomissa käyneensä Las Vegasissa kuvaamassa uusia musiikkivideoita, joilla suuren maailman tyyliin virtaa samppanja ja mallit poseeraavat.

Las Vegasissa Kurt tunnetaan jo hyvin.

– Kerran ravintolan omistaja tuli kysymään, haluaisinko tulla laulamaan. Kim Kardashianin (kuvassa) porukka oli juuri tullut paikalle, Kurt kertoo lehdessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jutun mukaan ”Kurt meni ja lauloi, yhden kappaleen jopa suomeksi”.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kim Kardashian on tämän hetken kuuluisimpia julkkiksia, joka tunnetaan erityisesti belfieistään eli takamusta esittelevistä kuvista. Hän on naimisissa rap-muusikko Kanye Westin kanssa.

Helsingin Sanomien mukaan myös Kurt tavoittelee nyt maailmantähteyttä tosissaan. Hän työstää ruotsalaistuottajan kanssa englanninkielistä levyä. Jo ensi viikolla häneltä ilmestyy suomenkielinen Suuri mahdollisuus -levy. Mukana on uusi versio kohutusta Kuuden vuoden kuuliaisuus -kappaleesta, jonka Kurre teki yhdessä Maki Kolehmaisen kanssa presidentti Sauli Niinistölle.

Tähän mennessä Kurt on muistettu parhaiten Jäit sateen taa -kappaleesta, jolla hän voitti Syksyn sävelen 1991. Lisäksi hän kosi Miss Suomi Kirsi Syrjästä suorassa tv-lähetyksessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla