Gone Girl -elokuvassa Amyn roolissa nähtävä Rosamund Pike näytteli Keira Knightleyn rinnalla elokuvassa Ylpeys ja ennakkoluulo. Kuva: Reuters
Gone Girl -elokuvassa Amyn roolissa nähtävä Rosamund Pike näytteli Keira Knightleyn rinnalla elokuvassa Ylpeys ja ennakkoluulo. Kuva: Reuters

Gillian Flynnin menestysteokseen perustuvan Gone Girl -elokuvan pääosissa näyttelevät Ben Affleck ja Rosamund Pike.

Gillian Flynnin huippusuosittuun jännäriin perustuva Gone Girl -elokuva saapuu valkokankaille syksyllä. Siitä on nyt julkaistu täyspitkä traileri. Kirja on julkaistu suomeksi nimellä Kiltti tyttö.

Jos bestseller on vielä lukematta, siihen kannattaa tarttua tänä kesänä. Elokuvat ovat harvoin onnistuneet peittoamaan alkuperäisteoksiaan, eikä kirjaan tarttuminen välttämättä houkuta enää, kun juoni on jo tiedossa. Kiltissä tytössä jännitystä piisaa viimeisille sivuille asti, joten siitä kannattaa ehdottomasti nauttia ensin kirjana!

Tapahtumat alkavat, kun Nick Dunnen vaimo Amy katoaa pariskunnan viidentenä hääpäivänä. Etsintöjen ja tutkinnan edetessä alkaa olla selvää, että päähenkilö katoamisen taustalla on rakas aviomies. Yhtäkkiä heidän liittonsakaan ei vaikuta niin ruusuiselta kuin päällisin puolin näytti. Mutta mikä on totuus?

Nickiä esittää Ben Affleck ja kauniin Amyn roolissa nähdään Rosamund Pike. Gone Girlin ohjaa David Fincher, jonka tunnetuimpia leffoja ovat Fight Club, Panic Room ja The Girl with the Dragon Tattoo, joten elokuvassakin lienee luvassa synkkiä sävyjä.

Kiltti tyttö -elokuvan ensi-ilta on 3.10.

Lue myös:

Kiltti tyttö on hyytävän hieno kesäjännäri – lue arvostelu

Ahdistavien kesäkirjojen parhaat – lue nämä!