George Clooney ja juristi Amal Alamuddin avioituivat syyskuun lopulla. Kuva: Reuters
George Clooney ja juristi Amal Alamuddin avioituivat syyskuun lopulla. Kuva: Reuters

Downton Abbeyn erikoisjaksossa nähtävä George Clooney filmasi kuuman suutelukohtauksen.

George Clooney on puuhastellut kaikessa hiljaisuudessa suosikkisarja Downton Abbeyn parissa, ja viimein saamme konkarinäyttelijän vierailusta hieman tarkempaa tietoa.

Kyse ei ole pysyvästä pestistä, vaan George tekee roolin Downton Abbeyn joulun sketsityyppisessä erikoisjaksossa. Näyttelijä Elizabeth McGovern paljasti The Daily Beastille, mistä on oikein kyse. George näyttelee häävierasta, ja luvassa on suudelmia.

– Se oli minulle erityistä, koska käsikirjoituksessa oli suudelma, ja kun olimme viettäneet ammattimaisesti päivän yhdessä, sain tietää hänen hääjärjestelyjensä etenemisestä, sarjassa Coraa näyttelevä Elizabeth vitsailee.

– Elämäni ei ole ollut sen jälkeen ennallaan. Hän on juuri niin hurmaava kuin olettaa saattaa sekä viisas, ja hänen sydämensä on paikallaan, näyttelijä hehkuttaa.

Suudelmia nähdään ehkä enemmänkin. Georgen huhutaan suutelevan myös Maggie Smithin näyttelemää leskikreivitärtä Violetia. Jo aiemmin näyttelijättären kerrottiin ”retkahtaneen sohvalle” kuuman suudelman jälkeen.

– Hän suuteli kaikkia sinä päivänä! Elizabeth vihjaa, mutta lisää, että kaikki oli käsikirjoitettua, eikä George yrittänyt hurmata naisia huvin vuoksi.

Lue myös:

Onko Amal Alamuddin liian älykäs George Clooneylle?

Varo juonipaljastuksia! Tätä on luvassa Downton Abbeyn uudella tuotantokaudella

George Clooneyn ökyhäiden lasku yli 10 miljoonaa

Lepy jo, George Clooney! Näin opit antamaan anteeksi