Ensi-iltaelokuvat Lomapainajainen ja Walking on Sunshine ovat ehtaa kesää.

Lomapainajainen

Surkeasti epäonnistuneet sokkotreffailijat eivät ikinä enää tahdo nähdä toisiaan, mutta näkevätpäs kumminkin. Afrikassa!­

Drew Barrymore ja Adam Sandler tekevät kolmatta kertaa komediaa yhdessä.­ Tällä erää taustavoimana ovat henkilöhahmojen lapset, joiden tempausten takia pari päätyy lähentäviin selkkauksiin.

Lomapainajainen elokuvateattereissa perjantaina 27.6.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kesän kasarikemut

Jos The Banglesin Eternal Flame sykähdyttää ja Bananarama sekä Duran Duran kohottavat­ mieltä, on kesämusikaali Walking on Sunshine täydellinen leffavalinta.

Kyllä, kasaria kajahtaa!  Dania Pasquinin ja Max Giwan ohjaama romantiikkapläjäys sijoittuu Italian rannikon pikkukylään. Taylor (Hannah Asterton) saapuu sisarensa Maddien (Annabel Scholey) häihin ja järkyttyy tajutessaan, että ylikomea sulho (Giulio Berruti) onkin oma kesäheila kolmen vuoden takaa. Leimahtavatko tunteet uudelleen, mitäs veikkaatte?

X-Factor-tähti Leona Lewis­ selviytyy roolistaan bestiksenä kelvollisesti, ja pääosissa on kivan tuoreita kasvoja. Tarina on ennalta-arvattava ja siirappinen, mutta toisaalta, emmekö me juuri sitä toisinaan tahdo? I’m walking on sunshine, woooah!

Walking on Sunshine elokuvateattereissa 27.6.

Sisältö jatkuu mainoksen alla