Syvällistä sanomaa kesähitistä on turha etsiä, sanoo muusikko.

Arttu Wiskarin uusi Kahvimaito-sinkku on herättänyt keskustelua. Miksi? No siksi, että siinä lauletaan kahvin höystämisestä rintamaidolla. Osa on teilannut sen maailman huonoimmaksi kesäkappaleeksi, osa ymmärtää biisintekijöiden ronskia huumoria. Ainakin laulu herättää keskustelua!

Arttu kertoi Radio Suomipopin haastattelussa, että kappale – kuten moni muukin hänen biiseistään – perustuu tositarinaan. Ei tosin hänen omaansa.

– Siinä on tositarina. Hyvinkin surkuhupaisa stoori. Kaveri oli aikoinaan tavannut baarissa naikkosen, ja he olivat jatkaneet yhdessä iltaa. Loppupeleissä ilta oli loppunut siihen, että daamin oli pitänyt lähteä pois, kun hän oli tuntenut, että hänen rintansa räjähtävät. Se oli niin hauska stoori, että sitä oli pakko käyttää. Se on nyt biisin suola, laulaja kertoo.

– Kappaleessa ei ole mitään syvällistä sanomaa. Mennään samoilla jalanjäljillä kuin kahdessa viimeisessä kappaleessa, eli Sirpassa ja Kun me diskossa suudeltiin. Vähän sellainen tyylinmuuton on tapahtunut.

Kahvimaito on ensimmäinen single Artun seuraavalta, neljänneltä albumilta.

Kuuntele Arttu Wiskarin kappale YouTubessa. Videolla nähdään muun muassa Aamulypsy-radio-ohjelman porukka. Katso koko haastattelu yllä.

Lue myös:

Arttu Wiskarista taas isä: ”Täällä iskä jo odottelee”

Koti-isä Arttu Wiskari perusti isikerhon: "Pää hajoaa, jos on koko ajan lapsen kanssa himassa"

Kuka on Arttu Wiskarin mystinen Sirpa?

Sirpa Selänne sai kuulla ensimmäisenä Arttu Wiskarin Sirpa-hitin: "Kuuntelimme sen poski poskea vasten"