Adele. Kuva: MVPhotos
Adele. Kuva: MVPhotos

Tämän yhden kotiäidin paluu työelämään nimittäin kiinnostaa jonkin verran.

Se se oli paha pettymys, kun Adele kertoi pari vuotta sitten omistautuvansa perheelle ja lopettavansa musiikkiuran. Kahden hienon levyn jälkeen! Petturi! Adele, ajatteletko ollenkaan omaa eläkekertymääsi?! Siksi mikä tahansa juorun poikanen liittyen Mahdolliseen Uuteen Levyyn otetaankin nälkäisin ilmein vastaan.

Adele ei itse kerro kenellekään mitään, joten fanit joutuvat luottamaan meedioiden, kristallipallojen ja levy-yhtiön jamppojen tiedonmurusiin. Levy-yhtiön jamppa onkin hiljattain todennut, että taiteilija työstää kyllä uutta materiaalia, mutta ilmestymisaikataulusta ei ole mitään tietoa.

Vai onko sittenkin? Adele julkaisi twitterissä 26-vuotispäivänsä alla arvoituksellisen kuvan, jossa hän pitelee  ahdistuneen näköisenä peukaloaan pystyssä ja toteaa ”Hei hei, 25, nähdään myöhemmin tänä vuonna”. Eikö tämä nyt ole selvä viesti? Levyjen 19 ja 21  jatkoksi on siis tulossa uusi julkaisu nimeltä 25, ja se ilmestyy juuri sopivasti joulumarkkinoille. Tämä on sovittu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Adele, me haluttaisiin sellaista samantyyppistä, myyvää musiikkia kuin aikaisemminkin, mutta toki mielellään virkeällä, uudistuneella otteella. Hyviä biisejä hienosti laulettuina, helppoa kuunneltavaa. Saa laulaa soulisti, mutta varo ettei taas tule luukutettua liikaa, niin säilyvät äänihuulet kunnossa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös:

Adele rakastaa ruokaa ja inhoaa liikuntaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla