Olisitko keksinyt laittaa sukkahoususi mikroaaltouuniin?

Kaksikymmentä vuotta mikroaaltouunin käyttöä opettanut Jacqueline Mariani listasi Daily Mail -lehdelle erikoisia mutta käytännöllisiä mikrovinkkejä, jotka eivät liity mitenkään ruunlaittoon. Tässä kaksi oivaltavinta.

1. Kuivata sukkahousut alle minuutissa

Pese sukkahousut puhtaiksi ja puristele niistä ylimääräinen vesi pois. Asettele sukkikset mikroon talouspaperin päälle ja pane mikro päälle enintään 30 sekunniksi. Tarkasta tilanne joka kymmenes sekunti.

2. Elvytä kuivunut ripsiväri

Avaa kuivunut ripsiväriputkilo ja aseta se mikroon vesikupin kanssa. Lämmitä viiden sekunnin ajan. Vesikiposta nouseva höyry tekee ripsiväristä taas juoksevaa.

Daily Mailin artikkelin mukaan mikro käy myös näihin tutumpiin puuhiin.

Lämmitä sitrushedelmää mikrossa ennen pusertamista, jotta saat kaiken hedelmämehun irti.

Kuivaa yrtit mikrossa nopeasti.

Lämmitä lautasta mikrossa, jotta sille annosteltu ruoka pysyy pidempään kuumana.

Kovettunut hunaja sulaa käyttökelpoiseksi mikrossa. Sama pätee myös sokeriin, joka on päässyt klimppiintymään.

Lue myös:

Helpota elämääsi näillä ohjeilla – esittelyssä lifehack-sivustojen parhaat vinkit

Otsikkoa ja ingressiä muutettu 17.6.2014 klo 11:38.

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.

Konservatiivinen seksikomedia – kuulostaa, eh, ei kovin hauskalta.

Ystävykset (Leslie Mann, John Cena ja Ike Barinholtz) tekevät kaikkensa, että heidän tytärtensä (Kathryn Newton, Geraldine Viswanathan ja Gideon Adlon) neitsyys säilyy koskemattomana vanhojentanssibileissä.

Pitch Perfect -komediatrilogian käsikirjoittajan Kay Cannonin esikoisohjaus on konservatiivinen seksikomedia, jonka arvomaailma on perua 1950-luvulta.

Onhan näitä nähty: elokuvia, joissa isät haluavat tytärtensä olevan ikuisia pikkutyttöjä. Asetelmaa on sentään hieman päivitetty. Yksi tytöistä on lesbo eikä isä halua hänen harrastavan ryhmäpaineen painostamana heteroseksiä.

Pojat eivät jahtaa tyttöjä, vaan tytöt ovat aktiivisia toimijoita ja päättävät itse, kenen kanssa haluavat sänkyyn.

Käsikirjoittajat ovat myös kirjoittaneet henkilöhahmoille repliikkejä, joissa ilmaistaan kriittisen katsojan ajatuksia. Yksi vanhemmista esimerkiksi huomauttaa, että elämme vuotta 2018, joten heidän asenteensa eivät ole ihan tätä päivää.

Mainosten perusteella luulisi, että elokuva on tehty teini-ikäisille. Vanhempien kyttääminen ja stalkkaaminen tuskin sen ikäisiä naurattaa. Leffa sopii paremmin vanhemmille, jotka voivat nauraa omille peloilleen ja ennakkoluuloilleen, joita elokuvan vanhempien ylilyövä käytös heijastelee.

Blockers **