Naisia ohjeistetaan laittamaan vessan ovi kiinni, jotta parisuhde paranisi. Kiitos vinkistä!

Ystäväni joutui opinnoissaan pukeutumaan käytännöllisesti ja pitämään pitkiä hiuksiaan ponnarilla. Kun hän lähti treffeille tapaamansa miehen kanssa, avasi hän aina hiuksensa ja sonnustautui kauniisiin vaatteisiin – ihan jo vaihtelun vuoksi.

Muutaman kuukauden tapailun jälkeen mies ihmetteli, miksi ystävällä oli aina tukka hienosti ja pitsistringit jalassa. Hän tiesi, ettei kukaan ole kellon ympäri puunattu, ja toivoi näkevänsä naisen rentona omana itsenään.

Se, että näyttäytyy ilman koreilua juuri niin haavoittuvaisena ja tylsänä kuin on, on luottamuksenosoitus. Siksi se on viehättävää. 

Aina toisinaan esiin kuitenkin pulpahtaa ajatus siitä, että jonkinlaisen viehkon julkisivun ylläpitäminen puolison suuntaan olisi toivottavaa. Viimeisimpänä ajatusta on nostanut esille kirjailija-toimittaja Helena Liikanen-Renger, jolta ilmestyi juuri ranskalaisia parisuhteita käsittelevä kirja. 

Helena vinkkasi Me Naisille, että parisuhteessa kannattaa säilyttää ranskalaiseen tyyliin hippunen mystiikkaa hoitamalla varpaankynsien leikkuu vessassa lukitun oven takana, vaihtamalla rikkinäiset pieruverkkarit siistimpiin vaatteisiin ja pidättäytymällä raportoimasta puolisolle vatsan toiminnasta. 

Muutenhan paljastuisi, että nainen hikoilee ja kasvaa karvaa.

Joidenkin neuvojien mukaan kynsienleikkuun lisäksi myös deodorantin laitto ja ihokarvojen poisto tulisi piilottaa miehen katseelta. Muutenhan paljastuisi, että nainen hikoilee ja kasvaa karvaa. (Jostakin syystä nämä ruumiintoimintojen peittelyyn ohjaavat neuvot on aina suunnattu naisille.)

Voi ajatella, että neuvoja noudattamalla ollaan kumppanille huomaavaisia, osoitetaan ettei hän ole itsestäänselvyys ja ylläpidetään seksuaalista jännitettä – tärkeitä asioita kaikki.

Valitettavasti ihmissuhteet harvoin ovat niin yksinkertaisia, että niitä voisi fiksata kotihousuja tai kynsienleikkauspaikkaa vaihtamalla. Yksikään parisuhde ei tiettävästi ole kaatunut siihen, että varpaankynsiä on leikattu väärässä paikassa.

Puhuminen on vaikeaa, mutta se on huomattavasti parempi tapa parantaa parisuhdetta kuin vessan oven lukitseminen.