Hahaa, tiedätkö sen suomalaisen kielinaisen, Sara Forsbergin, joka lähti kovalla innolla valloittamaan Hollywoodia? Nyt se on Renny Harlinin leffassa! Epic fail! Näinhän moni Suomessa nyt ajattelee.

Mutta onko puheille emämokasta katetta?

Luulisi kaikkien ymmärtävän pari tosiasiaa. Ensinnäkin sen, kuinka äärettömän epätodennäköistä ylipäätään on, että Suomesta tuleva, Amerikan-meininkiin tottumaton, suomalaisen managerin kanssa operoiva tyttö, jolla ei ole kunnon näyttelijätaustaa tai -koulutusta, löisi itsensä kertaheitolla läpi Hollywoodin raskaaseen sarjaan. Ja toiseksi sen, miten äärettömän vaikeaa se olisi kenelle tahansa "nettisensaatiolle". Niille kun on ominaista, että kohu syttyy ja sammuu nopeasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Totta on, että Rennyn viimeaikainen filmografia ei vakuuta eivätkä Skiptrace-elokuvan isot tähdet Jackie Chan ja Johnny Knoxville ole hekään aivan kuuminta hottia. Mutta totta on myös, että jos Renny vain on saanut käsiinsä hyvän komediakäsiksen, Skiptracesta saattaa tulla hänen paras leffansa vuosiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

On myös niin, että vaikka leffasta tulisi muuten tunkkainen ja huono, Sara Maria Forsberg voi nettivideoista tutulla raikkaalla asenteellaan ja terveellä itseluottamuksellaan tehdä roolin, joka on hänelle hyvä käyntikortti seuraaviin töihin. Uran rakentaminen on tikapuiden kiipeämistä, ja kun aloittaa pohjalta, ei sitä ensimmäistä askelta edes pysty ottamaan alaspäin.

Tästä on kyse:

Youtube-julkkis Sara Forsbergin Hollywood-leffa paljastui – vastanäyttelijä hehkuttaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla