Suomen ulkoministeriä harmittaa, että naiset Irlannissa saavat tulevaisuudessa tehdä abortin, vaikka he eivät olisi kuolemanvaarassa. No, on kyllä väärin! Ja tosiaan Timo Soinille kuuluva asia!

Seuraa arvoitus: Miten irlantilaisnaisten kohdut liittyvät ikääntyvään suomalaismieheen? 

Vastaus: Eivät mitenkään! (saa huutaa ääneen)

Ulkoministeri Timo Soini (sin) ei tätä ole vielä sisäistänyt. Soini harmitteli sunnuntaina blogissaan Irlannin kansanäänestystä. Irlannissa päätettiin vihdoinkin kumota maan poikkeuksellisen tiukka aborttilainsäädäntö. Aikaisemmin irlantilaisnainen on voinut tehdä abortin vain siinä tapauksessa, että raskaus on uhannut hänen henkeään. Vaikkapa insestin tai raiskauksen seurauksena raskaaksi tulleet eivät ole saaneet lupaa abortille. Nyt kaksi kolmasosaa irlantilaisista äänesti lain kumoamista.

Humaani päätös, ajattelisi moni Irlannin äänestystuloksesta. Suomen ulkoministeri kuitenkin pahoitti mielensä.

– Likaisen veden lähde. Voi näyttää hyvältä, mutta maistuu pahalta, Soini kirjoitti blogissaan.

Timo Soini. Ensinnäkin, abortti EI näytä hyvältä EIKÄ maistu pahalta EIKÄ johda viemäriongelmiin. Naiset eivät tee aborttipäätöksiä kevein perustein. Ns. modernissa maailmassa naiset ja miehet saavat itse päätää, mitä he kehoillaan tekevät. Näin on asian laita esimerkiksi Suomessa.

Tähän pätee hauska nyrkkisääntö: Jos sinulla ei ole kohtua, jätä kohtuihin liittyvä problematiikka niille, joilla sellainen on. 

Toiseksi, sinulla ei tiettävästi ole kohtua. Tähän pätee hauska nyrkkisääntö: Jos sinulla ei ole kohtua, jätä kohtuihin liittyvä problematiikka niille, joilla sellainen on. 

Kolmanneksi, olet Suomen ulkoministeri ja valtioneuvoston jäsen. Suomessa tuli jo vuonna 1950 voimaan laki, joka salli raskauden keskeytyksen esimerkiksi raiskauksen vuoksi. 20 vuotta myöhemmin Suomessa astui voimaan uusi aborttilaki, jossa abortin saattoi tehdä sosiaalisin perustein. Suomalainen nainen saa halutessaan tehdä abortin. Piste. 

Neljänneksi, olet suomalainen ministeri. Eikö lähempää tosiaan löydy mitään ajankohtaista asiaa, johon voisit uppoutua ja pahoittaa mielesi? Kokeile vaikka sotea! Lupaan, että se palkitsee!

Vierailija

Timo Soini, pulinat pois – nainen päättää itse omasta kehostaan

60-luvun lopulla Suomessa tehtiin 24000 aborttia vuodessa.Niistä noin 5000-6000 oli laillisia. Loput olivat laittomia ja vaarallisia -naisia vammautui ja jopa kuoli. V.1970 lakia muutettiin sosiaaliset perusteet hyväksyviksi. 70-luvun alussa abortteja oli paljon, mutta sitten luvut alkoivat laskea. 70-luvun lopulla määrä oli laskenut 15-16.000 vuodessa. Viime vuosina luvut ovat olleet 9000-10000 vuodessa. Samaan aikaan Suomen väkiluku on kasvanut. 24.000 abortista vuodessa 9500:een lakia...
Lue kommentti