Kendrick oikealla, vasemmalla Beyoncé – videon pylly ei tiettävästi ole kummankaan. Kuva: Reuters
Kendrick oikealla, vasemmalla Beyoncé – videon pylly ei tiettävästi ole kummankaan. Kuva: Reuters

Tällä kertaa räppärin videolla nähdään vallankumouksellinen naisen takapuoli.

Räppärin videolla nainen hetkuttaa pyllyään – nähty jo. Mutta hei, räppärin videolla nainen hetkuttaa pyllyään, jossa näkyy selluliittia ja raskausarpia – vallankumouksellista! Kai se sitten on, koska maailmalla on tänään riehaannuttu Kendrick Lamarin uudesta Humble-videosta.

Kendrick räpäyttää suunnilleen, että ”olen kyllästynyt Photoshoppiin, haluan nähdä jotain luonnollista, vaikka pyllyn, jossa on raskausarpia”. Samaan aikaan videolla näkyy ensin malli ilman meikkiä ja seuraavaksi melko tavallisen näköinen takamus! Kendrick siis surffailee trendikkäästi kehopositiivisuuden aallonharjalla.

Palaute on ollut riemastunutta, ja onhan se ihan voimaannuttava näky: katsokaa itse kohdasta 1:44. Kannattaa olla tarkkana, raskausarvet ja selluliitti näkyvät hyvin lyhyen hetken. Ehkä pitempi vilautus olisi ollut liikaa, ehkä video olisi sitten hyllytetty liian traumatisoivana. Ehkä maailma ei ole vielä valmis. Mutta odotellaan, suunta on oikea!

Joopajoo

Katsokaa, selluliittia! Kendrick Lamarin uusi video riehaannuttaa ja voimaannuttaa

Miten niin "parempaan suuntaan"? Niin kauan kuin nainen on pyllyn- tissinkantoteline miesten musiikkivideoilla, ei ole merkitystä onko se pylly photoshopattu iso, keskikokoinen tai pieni. Voitaisko opettaa nuorisollemme, että me kaikki naiset olemme kauniita, mutta emme aivotonta silmänruokaa, jonka hienoin tavoite on päästä esittelemään julkisesti alastonta vartaloaan...Tää maailma on niin hukassa...
Lue kommentti

Kuka sanoi, että perusruuan pitäisi olla mautonta? Pipsa ja Meri-Tuuli haluavat alentaa kansalaisten kokkailukynnystä.

IS TV-LEHTI: Samassa liemessä -uutuusohjelmassa kokit Pipsa Hurmerinta ja Meri-Tuuli Väntsi tekevät ruokaa rennolla otteella ja vastaavat katsojakysymyksiin.

– Ollaan huomattu, että meillä on paljon annettavaa ja helppoja reseptejä. Viime aikojen tv-ruokaohjelmissa on tehty paljon ravintolatyylistä ruokaa tai lautasannoksia. Haluttiin palata perinteeseen, jossa tehdään arkiruokaa. Haluamme alentaa kynnystä kokkailuun, tarjota vaikka maustamisidean. Tärkeää oli myös, että ohjelma on visuaalisesti kaunis, Meri-Tuuli Väntsi kuvailee.

Pipsa Hurmerinta on luonnehtinut Samassa liemessä olevan erityinen myös kaksikon läpänheiton takia.

– Kommunikointimme on rentoa ja luontevaa. Pipsa ei hienostele enkä minäkään, Väntsi komppaa.

He tapasivat catering-firmojensa kautta, kun katuruokabuumi rantautui Suomeen.

– Ymmärsin vihdoin löytäneeni kollegan, joka ymmärtää, mitä mun duuni on; osa sitä on siivota ja tiskata.

Alkujakso on nimeltäåän Ruuanlaiton ABC, ja toinen Juhlat. Siinä annetaan näyttelijä Sinikka Sokalle vinkkejä helposti tehtäviin tarjoiluihin ja synttäreillä Anna Puu laulaa.

– Vieraiksi otimme mukaan julkkiksia, joihin meillä on suhde – Sinikka on seinänaapurini, Anna Pipsan hyvä ystävä – sekä tavallisia ihmisiä.

Vastaatte katsojakysymyksiin. Mihin et itse osaisi vastata?

– Ananaksen leikkaamiseen ja kuorimiseen ei ole oikotietä. Pipsalla oli vastaus, johon totesin, että ”Ai, tuota en ole tajunnut”, paljastaa Väntsi.

 Samassa liemessä, AVA ke klo 20.00      

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Kumoat esteet tieltäsi sisukkuudella. Ota kaikki irti ladatuista akuistasi. Pääset monta harppausta lähemmäksi tavoitteitasi tänään.

 

KALAT

Ota kaikki irti viehätysvoimastasi. Sinulle ei tuota vaikeuksia suostutella ihmisiä puolellesi. Menneiden muistelemisesta on hyötyä.

 

OINAS

Itsekurista on hyötyä. Muistuta itseäsi tavoitteistasi ja pyri niitä kohti koko voimallasi. On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa.

 

HÄRKÄ

Älä anna takaiskujen lannistaa. Puske itsesi läpi esteistä tarmolla ja intohimolla. Olet pysäyttämätön, jos määränpääsi on sinulle selvä.

 

KAKSONEN

Älä lipsu liiallisuuksiin. Hillitse impulssejasi niin ihmissuhteissa kuin työasioissakin. Valitse tarkkaan, mihin käytät tänään rahasi.

 

RAPU

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Pidä sinua tukevat ja luotettavat ihmiset lähelläsi. Tarvitset onnistuaksesi tukiverkkoa ja itseluottamusta.

 

LEIJONA

Yritä olla joustava ja sopeutua nopeasti uusiin tilanteisiin. Joku saattaa sanella sinulle tänään kovia ehtoja. Etsi ratkaisua, joka palvelee kaikkia osapuolia.

 

NEITSYT

Tee jotain repäisevää. Lähde liikkeelle ja ota selvää sinua kiinnostavasta asiasta. Älä tee isoja ratkaisuja tunnekuohun vallassa.

 

VAAKA

Panosta kauniiseen ja toimivaan kotiin. Muutokset heijastuvat nopeasti myös ihmissuhteisiisi. Mieti, mitä itse haluat tulevalta.

 

SKORPIONI

Haluat elämääsi muutoksia. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua eteenpäin. Pidä rahanmenosi minimissä, niin vältyt stressiltä.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse seurata massaa, jos vaistosi vetää sinua toisaalle. Älä anna kenenkään syyllistää sinua turhaan. Pidä puoliasi joka tilanteessa.

 

KAURIS

Erimielisyyksiä syntyy tänään helposti. Älä anna tunteidesi ottaa sinusta valtaa. On aika lisätä jäitä hattuun ja jättää suuret päätökset myöhemmäksi.