Me Naiset
|
Jenni Junkala
Tältä Yhdysvalloissa myyntiin tullut iPhone 6 -puhelin näyttää. Kuva: Reuters
Tältä Yhdysvalloissa myyntiin tullut iPhone 6 -puhelin näyttää. Kuva: Reuters

Koko maailma kohkaa Applen uusista iPhone 6 -puhelimista, mutta kannattaako niitä edes ostaa? Päätä itse.

1. Puhelin taipuu taskussa.

Lukemattomat käyttäjät ovat jakaneet kuvia ja kommentteja, muun muassa MacRumours-foorumille, uudesta iPhone 6 Plus -puhelimestaan, joka on heittäytynyt mutkalle oltuaan tarpeeksi pitkään käyttäjänsä taskussa. Onko ohut mutta jättimäinen malli käyttökelvoton?

2. Kamera ottaa violetteja kuvia.

Tekniikkasivusto Tom's Guiden mukaan iPhone 6:lla otettujen kuvien värit ovat aivan pielessä, joko vaaleanpunaisia tai violetteja. Puhelimella otetut testikuvat on jaettu jo Applelle, ja yritys on luvannut paneutua asiaan.

Samanlaisia värivikoja, eli kuviin ilmestynyttä violettia sävyä, löytyi jo aikaisemmalla iPhone 5:lla otetuissa kuvissa. Tuolloin Apple kuittasi, että kyseessä ei ole vika, vaan kameran ominaisuus, Tietoviikko kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Puhelimella ei ehkä voi soittaa

IPhone 6- ja iPhone 6 Plus -puhelimien käyttäjät voivat joutua puhelupimentoon, jos ovat päivittäneet kännykkäänsä tuoreimman iOS 8.0.1 -käyttöjärjestelmän. Apple on kertonut jo, kuinka käyttäjät voivat palata takaisin iOS 8.0 -versioon, jotta vika korjaantuu, Digitoday kirjoittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

IPhone 6 tulee maksamaan 699 euroa ja iPhone 6 Plus 799 euroa. Niiden myynti alkaa Suomessa perjantaina 26. syyskuuta. Samana päivänä ennakkotilaajat saavat puhelimensa.

Juttua muokattu 25.9.2014 klo 18.41.

Lue myös:

Nämä ovat Apple Watchin plussat ja miinukset

Sisältö jatkuu mainoksen alla