Jennifer Lawrence ei turhia kainostele. Hän oli tänä vuonna ehdolla parhaasta naissivuosasta, mutta pystin voitti Lupita Nyong’o. Kuva Reuters
Jennifer Lawrence ei turhia kainostele. Hän oli tänä vuonna ehdolla parhaasta naissivuosasta, mutta pystin voitti Lupita Nyong’o. Kuva Reuters

Jennifer kaatui Oscar-gaalassa jo toisena vuonna peräkkäin. Mutta ilman suloista mokailua Jennifer ei olisi Jennifer.

Ja taas! Näyttelijä Jennifer Lawrence, 23, kaatui Oscar-gaalassa jo toisen kerran. Viime vuonna näyttelijä kompastui portaissa laahukseensa noutaessaan Oscar-pystiä elokuvasta Unelmien pelikirja.

Tänä vuonna näyttelijä kompastui punaisella matolla Diorin pukuunsa, jonka punainen väri mätsäsi täydellisesti maton sävyyn. Jennifer ei ollut moksiskaan pikku lipoista ja nauroi hysteerisesti, kun miesystävä Nicholas Hoult auttoi hänet pystyyn.

Viime vuonna Jenniferin kaatuminen jäi monille mieleen paremmin kuin Oscar-voittajat, ja näyttelijää hehkutettiin suloisesta mokasta. Kaatuminen kahtena peräkkäisenä vuonna tuntuu niin uskomattomalta, että sen voisi kuvitella olleen harkittu ohjelmanumero – varsinkin kun mokailu ja itselleen nauraminen ovat juuri niitä asioita, minkä takia näyttelijää rakastetaan niin paljon.

Seuraavan gaalan suurin uutinen onkin sitten se, jos Jennifer ei kaadu. Mutta silloin Jennifer ei ole enää Jennifer!

Lue myös:

Tämän takia rakastamme häntä – hauskimmat Jennifer Lawrence hetket

Julkkisten legendaarisimmat kaatumiset – katso videot

 

Katso Jennifer tuorein kaatuminen alla olevalta videolta:

Kaikki jutut Oscareista löydät täältä.

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio