Jos haluat välttää kesäkiloja, noudata Jutta Gustafsbergin kolmea ohjetta.

Jutta ja puolen vuoden superdieetit -ohjelman juontaja Jutta Gustafsberg kertoo, miten kesäkiloilta voi välttyä. Fitnessguru luottaa kolmeen helppoon ohjenuoraan.

1. Katso, mitä grillaat

– Grillaa muutakin kuin rasvaista makkaraa, vaikka marinoimaasi kanaa tai lihaa. Syö grilliruuan kanssa tuoretta salaattia, perunaa ja vihanneksia. Ruokaan saa aina makua grillatessa, Jutta kertoo.

2. Jatka liikuntaa

– Älä laita kuntosalikorttia jäähylle kesän ajaksi, Jutta varoittelee.

– Jos et halua mennä kuntosalille, etsi joku toinen kiva tapa liikkua vaikka ulkona. Syksyllä on ikävä taas aloittaa nollasta.

3. Älä tissuttele joka päivä

– Jos alkoholia lipittää joka päivä, se jää vyötärölle. Viikonloppuna voi relata, mutta tissuttelusta ei saisi tulla jokapäiväistä tapaa, Jutta sanoo.

Lue myös:

Vielä viisi kiloa! Asiantuntijat neuvovat, kuinka onnistut painonpudotuksessa

Jutta Gustafsberg vinkkaa: Tämä juoma poistaa turvotuksen

Tänään Vain elämäässä nähtiin viimeinen artistipäivä. Sanni ja Cheek olivat kovia, mutta kuka oli sinun suosikkisi?

Tänä iltana nähtiin kauden viimeinen artistijakso Vain elämää -ohjelmasta. Jaksossa Kaija Koo puhui harvinaisen avoimesti elämästään, kuten järkyttävästä äidin huolesta ja antropofobiasta eli ihmispelosta. Mutta ennen kaikkea jaksossa kuultiin monia isoja hittejä. Kaksi oli ylitse muiden: Cheekin versio Surulapsi-biisistä ja Sannin versio Kuka sen opettaa -kappaleesta. Ja molemmista tulee takuuvarmasti hittejä.

Kuuntele esitykset kokonaan tästä.

Sanni: Kuka sen opettaa

Ennen esitystä Sannia jännitti, miten Kaija suhtautuu siihen, että hän teki biisistä täysin omannäköisensä.

– Halusin kanavoida biisissä sellaista voimaannuttavuutta, koska kaikki me käydään näitä juttuja läpi, Sanni mietti esitystä.

Sanni oli sen veran innossaan kappaleesta, että innostui tanssimaan esityksensä aikana pöydällä – ja sai muutkin artistit nytkymään.

”Omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan.”

Kaija ja Cheek kehuivat Sannia esityksen jälkeen, miten hienosti hän päivitti biisin.

– Tämä biisi osui mulla sellaiseen elämäntilanteeseen, kun omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan. Tuli se lapsen huoli, että mitenköhän nämä pärjää. Se on ollut mulle vaikeakin paikka, Sanni kertoi.

Cheek: Surulapsi

Cheekin valinta oli Surulapsi. Räppäri sanoitti kappaleen uusiksi ja kertoi, että hän teki siitä isä-poika-kappaleen.

”Olen aina halunnut ansaita faijan kunnioituksen.”

– Olen aina halunnut täyttää toiveet ja ansaita vanhempien ja varsinkin faijan kunnioituksen. Meidän viimeinen puhelu oli, kun faija sanoi, että mä oon ylpee susta. Se on aika levollinen juttu, mutta silti, en koskaan halunnut olla se surulapsi, Cheek kertoi.

Kaija liikuttui Cheekin avoimesta ja voimakkaasta tulkinnasta.

– Aina kun sä vedät, olet niin rehellinen! Se on kova juttu, Kaija kehui esityksen jälkeen.

Oliko Sannin tai Cheekin veto sinun suosikkisi – vai joku muu? Äänestä!

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin. Ensi viikolla Vain elämäässä nähdään Encore-jakso, jossa artistit saavat valita biisin kaikista maailman kappaleista.

Kysely

Mikä biisi oli suosikkisi Kaija Koon Vain elämää -päivänä?

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!