Mitä se nyt sanoi! Kuva: Shutterstock
Mitä se nyt sanoi! Kuva: Shutterstock

Melkein kaikki meistä höristävät korviaan, kun kuulevat jotain kiinnostavaa, kertoo tuore kysely.

Bussi. Juna. Lentokone. Kauppa! Ihan sama, missä olemme, sieltä löytyy aina jotain kiinnostavaa: toisten ihmisten puheet.

Pitkien junamatkojen parasta hupia on yrittää saada puhelimessa höpöttävien tarinasta selkoa (vähän luvatta, menisivät sinne junien puhelualueelle!). Mitäköhän se toinen sanoo? Mihin tuo nyt vastasi?

O2-puhelinyhtiön kyselyn mukaan ilmiö on yleinen; 84 prosenttia meistä kuuntelee salaa toisia. Nielemme tämän tiedon pureskelematta. Näinhän sen on oltava! Kuka voisi ummistaa korvansa kiinnostavilta höpinöiltä?

Siis seuraavan kerran, kun olet valittamassa julkisissa pomostasi tai kertomassa pieteetillä viime yön seksisaloista, muista, että tuokin kuuntelee. Ja tuo. Kaikki!

Kyselystä kävi ilmi myös, että 74 prosenttia meistä juoruilee ystävistään puhelimessa ja 40 prosenttia Facebookissa ja Twitterissä. 48 prosenttia ihmisistä juoruilee työasioista ja 23 prosenttia terveydestään.

Ja ketkä ovat kovimpia puhelimessa juoruilijoita? Teinit. Hyvänä kakkosena heidän jälkeensä tulevat liikemiehet ja vasta kolmosena ihmiset, jotka ovat hiukan liian humalassa.

Lähde: Independent

Lue myös:

Riitely voi olla pitkän liiton salaisuus

Huhuu, missä kännykkä? Näin löydät sen nopeasti

Anna Perhon kolumni: Naiset, ryhtykää tekin juoruämmiksi!

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C More -kanavalla

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Saat päivän haasteista energiaa. Mikään ei nyt saa sinua säikkymään. Johtajan rooli lankeaa tänään todennäköisesti sinulle.

 

KAURIS

Valitse sanasi tarkasti välttääksesi tarpeettoman draaman. Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Anna jokaiselle tilaa.

 

VESIMIES

Järjestelmällisyys ja suunnitelmallisuus pelastavat sinut kaaokselta. Pidä jalat maan pinnalla, sillä nyt ei ole aika haihatella.

 

KALAT

Pidä pää kylmänä. Päivä vaatii tilannetajua ja nopeaa toimintaa. Puhu totta, sillä valkoinen valhe saattaa saada ikävää jälkeä aikaan.

 

OINAS

Tee arkeasi helpottava ratkaisu. Sinun on aika päästää itsesi vähemmällä. Stressin hiipuminen nostaa huomattavasti elämänlaatuasi.

 

HÄRKÄ

Hoida tekemättömiä asioita pois alta. Kyseessä voi olla rahaan tai terveyteesi liittyvä kysymys. Kääri hihat hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta.

 

KAKSONEN

Kuuntele kaikkien mielipiteitä tuputtamatta omiasi. Joku, joka ei jaa näkemyksiäsi saattaa heittäytyä hankalaksi. Ole kärsivällinen.

 

RAPU

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Pidä rauha maassa ja vältä kytevä konflikti diplomatialla. Kompromissi tuo tilanteeseen ihmepelastuksen.

 

LEIJONA

Kaunista kotiasi tulevia pyhiä varten. Vietä laatuaikaa perheen kanssa ja päivitä kuulumisia. Valmistaudu tulevaan juhlakauteen.

 

NEITSYT

Joudut turvautumaan puheenlahjoihisi tänään. Saatat jumittua pitkään väittelyyn, jossa vahvat persoonat ottavat toisistaan mittaa.

 

VAAKA

Lähde tutustumaan uusiin maisemiin. Pitkä keskustelu ystävän tai perheenjäsenen kanssa avartaa näkökulmaasi. Haaveesi on askeleen lähempänä.

 

SKORPIONI

Ota keskenkeräiset rahakysymykset käsittelyyn. On aika hoitaa pois alta ne asiat, jotka eivät voi odottaa ensi vuoteen. Ole tehokas.