Me Naiset
|
Marjut Laukia
Perinteisillä joulumarkkinoilla on tunnelmaa. Kuva: HS/Mikko Stig
Perinteisillä joulumarkkinoilla on tunnelmaa. Kuva: HS/Mikko Stig

Joulunalusaika on myös markkina- ja myyjäissesonkia. Lahjoja voi hankkia esimerkiksi näistä tulevien viikkojen tapahtumista.

Korjaamon Designmarkkinat 8.–9.11. Muotia, muotoilua ja käsitöitä. Myynnissä esimerkiksi asusteita ja sisustustuotteita kymmeniltä näytteilleasettajilta. Kulttuuritehdas Korjaamo, Töölönkatu 51 a–b, Helsinki.

Design District Market 22.11. Helsingin Designkorttelin merkit ja myyjät kokoontuvat Vanhalle Ylioppilastalolle myymään vaatteita, asusteita, designesineitä, taidetta ynnä muuta. Mannerheimintie 3, Helsinki.

Tallipihan joulukylä 22.11–23.12.  Joulukylän myyntikojuista, vanhasta tallista ja putiikeista löytyy käsityötuotteita ja herkkuja. Tallipiha, Kuninkaankatu 4, Tampere.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

TOKYOn joulumyyjäiset 28.–30.11. Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun ylioppilaat myyvät teoksiaan Helsingin Arabianrannassa. Hyvä mahdollisuus bongata persoonallisia joululahjoja. Mediakeskus Lume, Hämeentie 135C, Helsinki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joulupiha Toivolan Vanhalla Pihalla 28.11–23.12. Joulun tuntua 1800-luvun lopun pihamiljöössä. Myynnissä käsityötuotteita ja jouluherkkuja. Cygnaeuksenkatu 2, Jyväskylä.

Joulumarkkinat Jyväskylässä 29.–30.11.  Perinteisen joulumarkkinat Jyväskylän paviljongissa. Lutakonaukio 12, Jyväskylä.

Joulumyyjäiset Turun messu- ja kongressikeskuksessa 30.11. Mainostavat tapahtumaansa Suomen suurimmiksi joulumyyjäisiksi. Messukentänkatu 9–13, Turku.

Ornamon Design Joulumyyjäiset 5.–7.12. Perinteinen myyjäistapahtuma laajenee tänä vuonna kolmipäiväiseksi, ja tapahtumassa on lähes 200 myyjää, joilta voi ostaa muotia, asusteita ja koruja, kodin sisustusta ja lifestyle-tuotteita. Kaapelitehtaan Merikaapelihalli, Tallberginkatu 1 C, Helsinki.

Blogger's Market 6.12. Ornamon joulumyyjäisten yhteydessä järjestettävässä tapahtumassa pääsee tekemään löytöjä bloggareiden vaatekaapeista ja kodeista. Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, Helsinki.

Tuomaan markkinat 8.–21.12. Helsingin Senaatintorilla päästään lähimmäksi eurooppalaisten joulutorien tunnelmaa. Joulumarkkinoiden keskipisteenä on vanhan ajan karuselli, ja kahviloista voi ostaa hehkuviiniä.

Kaapelin joulu 12.–21.12. Uusi joulutapahtuma tarjoaa ohjelmaa ja ostettavaa koko perheelle. Ohjelmassa on myyjäisten lisäksi jumppaa, työpajoja ja perinteinen kinkkubingo! Tallberginkatu 1, Helsinki.

Designtori joulu 13.–14.12. Suomalaiset suunnittelijat ja muotoilualanyritykset myyvät tuotteitaan. Aktiviteettia myös lapsille. Tullikamarin pakkahuone ja Klubi, Tullikamarin aukio 2, Tampere.

Lohjan menneen ajan joulumarkkinat 13.–14.12. Joulutunnelmointia vanhan ajan malliin. Lohjan kirkonmäellä ja ympäristössä, Kirkkokatu, Lohja.

Korjaamon Joulumarkkinat 13.–14.12. ja 20.–21.12. Joulumarkkinat järjestetään tänä vuonna kahtena viikonloppuna. Myynnissä käsityönä valmistettuja koruja, asusteita ja sisustustuotteita sekä esimerkiksi luomukosmetiikkaa. Kulttuuritehdas Korjaamo, Töölönkatu 51 a–b, Helsinki.

Unohtuiko suosikkisi listalta? Kerro se kommenteissa, niin lisäämme tapahtuman juttuun!


Lue myös:

Näin ehkäiset kipakan jouluriidan kuninkaalliseen tyyliin – tee kuten Kate ja William

Matkaopas: Tuomaan markkinat uudistuu

Jouluttajat odottavat joulua jo juhannuksena

Sisältö jatkuu mainoksen alla