Siis oikeesti, nyt äkkiä lisää popcornia! Kuva: Shutterstock
Siis oikeesti, nyt äkkiä lisää popcornia! Kuva: Shutterstock

Mukana muiden muassa tappajamato, Jean-Claude Van Damme ja seksikomedia viherpeukaloille. Oisko ihan pakko katsoa?

Kun elokuvapalvelusta on katsonut parhaat palat, jää jäljelle liuta mitä älyttömämpiä leffoja. Listasimme hämmentävimmät tapaukset Netflixin, Viaplayn ja Elisa Viihteen sivuilta.

Mongolian Death Worm, Netflix

Lauma tappavan suurikokoisia matoja tulee Mongoliassa paikallisen poliisin, vierailevan lääkärin ja Tšingis-kaanin hautaa etsivän aarteenmetsästäjän väliin.

Sharknado, Netflix

Hurrikaani syöksyy Los Angelesiin ja imaisee mukaansa tuhansia haita, jotka leviävät ympäri kaupunkia. Yritä siinä sitten olla rento surffarityyppi.

JCVD, Elisa Viihde

Jean-Claude "The Muscles from Brussels" Van Damme esittää kautta aikojen parhaassa ja kovimmassa roolissaan itseään. Toimintakomedia JCVD:ssä Van Dammella ei mene hyvin. Vaimo on jättänyt, tyttären huoltajuuskiista on hävitty, rahat loppu ja Steven Seagal vei viimeisimmän roolin nenän edestä leikkaamalla ponihäntänsä pois. Van Damme palaa Belgiaan kotikaupunkinsa fanien suureksi riemuksi, mutta joutuu välittömästi keskelle pankkiryöstöä ja panttivankitilannetta. Hillitön mediasirkus pankin ulkona alkaa, ja Van Damme pääsee toden teolla näyttämään maailmalle, millainen toimintasankari hän oikein onkaan!

Jack Brown Genius, Viaplay

Nykyhetki, Uusi-Seelanti. Elmer saa vielä yhden tilaisuuden pelastaa sielunsa ja osoittaa, että ihminen voi lentää. Elmerin henki on siirtynyt hyvin älykkääseen keksijään, Jack Browniin. Yhtäkkiä Brown saa pakkomielteen lentämisestä. Apunaan keksijällä on viimeisin luomuksensa, kasettinauhurin vahvistin. Keksintöä janoavat kuitenkin myös hänen entinen pomonsa ja rakastajansa, jotka haluavat myydä laitteen kiinalaiselle sijoittajalle.

Kaikki pehkostani - seksikomedia viherpeukaloille, Netflix

Puskat saavat kyytiä seksikomediassa Kaikki pehkostani. Lempi leiskuu ja mustasukkaisuus nostaa rumaa päätään rikkaan parin muuttaessa tyttärineen hienostoalueelle.

Me Naiset valitsi naisten kirjallisuuden keskeiset klassikot. Onko 50 Shades of Gray ja Tiina saa suukon luettu?

Saitko 100/100 Kirjojen Suomen Pätemistestistä? Tietysti, mutta luuletko olevasi kovakin naisten kirjallisuuden tuntija? Veikkaatko, että olet lukenut oleellisimmat tyttökirjat, chick lit -helmet ja naisten suosikkiromaanit vuosien varrelta?

Testaa suurehkosta Me Naisten tyttökirjallisuuspätemistestistä, montako 90 merkkiteoksesta olet lukenut!

 

Hjallis Harkimo saa illan uudessa keskusteluohjelmassa viereensä poikansa Joelin. 

IS TV-LEHTI: Liikemies ja kansanedustaja Hjallis Harkimo on jo tuttu näky tv:n keskusteluohjelman vetäjänä, mutta nyt hän saa aisaparikseen poikansa Joel Harkimon.

Uudessa Harkimot -talk show’ssa he jututtavat kotimaisia eturivin tähtiä ja heidän perheenjäseniään.

– Idea ohjelmaan lähti siitä, että olen tehnyt keskusteluohjelmaa monta vuotta yksin ja halusin tehdä jotain uutta. Olemme aina olleet Joelin kanssa läheisiä, ja nyt saamme ennen kaikkea olla enemmän yhdessä. Se on hienoa, Hjallis sanoo.

”En halua olla joku ylimääräinen osa isän vanhaa ohjelmaa.”

Isänsä jalanjäljissä politiikkaan ja liike-elämään siirtynyt Joel ei ollut aluksi varma, haluaako hän lähteä vetämään keskusteluohjelmaa.

– Aluksi ajattelin, ettei talkshow ole minun juttuni, koska en halua olla joku ylimääräinen osa isän vanhaa ohjelmaa enkä ole kiinnostunut julkisuudesta. Mutta ajattelen tämän huikeana kokemuksena, koska olen tosi kiinnostunut ihmisistä.

Kussakin jaksossa yksi julkisuudesta tuttu henkilö ja tämän lapsi tai vanhempi tapaa Harkimot.

Aloitusjaksossa nähdään vaikeasta isä-poika -suhteestaan avautuvat Joonas ja Vesa-Matti Loiri.

Keskusteluiden ydin muodostuu vieraiden elämän tähtihetkistä ja kipukohdista, joiden kautta myös Harkimot avautuvat syvällisemmin omasta isä-poika-suhteestaan.

– En koe olevani haastattelija, vaan keskustelija. Reflektoin vieraiden ajatuksia myös omiin vanhempiini ja lapsuuteeni, Joel sanoo.

Hjallis uskoo, että hän on pystynyt antamaan myös omalla toiminnallaan opastusta tv-työhön.

– Joel tykkää tehdä kanssani juttuja, ja toivon tietysti, että hän myös oppii minulta jotain asioita. Mutta Joel saa tehdä ohjelmassa kyllä ihan kaikkea, mikä häntä huvittaa.

”Paljon olen oppinut, sillä olen seurannut tarkkaan, mitä isä touhuaa. Isä on tekijämies.”

Joel sanoo oppineensa isältään etenkin periksiantamattomuutta.

– Paljon olen oppinut, sillä olen seurannut tarkkaan, mitä isä touhuaa. Olen aina arvostanut hänen päättäväisyyttään. Isä on tekijämies.

Isä ja poika ovat luonteeltaan melko erilaisia.

– Se on hyväkin asia, sillä täydennämme toisiamme. Isä on välillä vilkas kuumakalle, itse olen vähän iisimpi. Olen myös se, joka saa ensimmäisenä kuulla, jos joku asia ei ole mennyt hyvin.

Tulevissa jaksoissa tavataan myös Jutta Gustafsberg ja tytärpuoli Camilla Jussila, jääkiekkoilijalegenda Kimmo Timonen ja äiti Marja-Liisa, Hjalliksen pikkuveli Roy Harkimo ja tytär Amanda.

Harkimot, TV5 su klo 21.00