Siis oikeesti, nyt äkkiä lisää popcornia! Kuva: Shutterstock
Siis oikeesti, nyt äkkiä lisää popcornia! Kuva: Shutterstock

Mukana muiden muassa tappajamato, Jean-Claude Van Damme ja seksikomedia viherpeukaloille. Oisko ihan pakko katsoa?

Kun elokuvapalvelusta on katsonut parhaat palat, jää jäljelle liuta mitä älyttömämpiä leffoja. Listasimme hämmentävimmät tapaukset Netflixin, Viaplayn ja Elisa Viihteen sivuilta.

Mongolian Death Worm, Netflix

Lauma tappavan suurikokoisia matoja tulee Mongoliassa paikallisen poliisin, vierailevan lääkärin ja Tšingis-kaanin hautaa etsivän aarteenmetsästäjän väliin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sharknado, Netflix

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hurrikaani syöksyy Los Angelesiin ja imaisee mukaansa tuhansia haita, jotka leviävät ympäri kaupunkia. Yritä siinä sitten olla rento surffarityyppi.

JCVD, Elisa Viihde

Jean-Claude "The Muscles from Brussels" Van Damme esittää kautta aikojen parhaassa ja kovimmassa roolissaan itseään. Toimintakomedia JCVD:ssä Van Dammella ei mene hyvin. Vaimo on jättänyt, tyttären huoltajuuskiista on hävitty, rahat loppu ja Steven Seagal vei viimeisimmän roolin nenän edestä leikkaamalla ponihäntänsä pois. Van Damme palaa Belgiaan kotikaupunkinsa fanien suureksi riemuksi, mutta joutuu välittömästi keskelle pankkiryöstöä ja panttivankitilannetta. Hillitön mediasirkus pankin ulkona alkaa, ja Van Damme pääsee toden teolla näyttämään maailmalle, millainen toimintasankari hän oikein onkaan!

Jack Brown Genius, Viaplay

Nykyhetki, Uusi-Seelanti. Elmer saa vielä yhden tilaisuuden pelastaa sielunsa ja osoittaa, että ihminen voi lentää. Elmerin henki on siirtynyt hyvin älykkääseen keksijään, Jack Browniin. Yhtäkkiä Brown saa pakkomielteen lentämisestä. Apunaan keksijällä on viimeisin luomuksensa, kasettinauhurin vahvistin. Keksintöä janoavat kuitenkin myös hänen entinen pomonsa ja rakastajansa, jotka haluavat myydä laitteen kiinalaiselle sijoittajalle.

Kaikki pehkostani - seksikomedia viherpeukaloille, Netflix

Puskat saavat kyytiä seksikomediassa Kaikki pehkostani. Lempi leiskuu ja mustasukkaisuus nostaa rumaa päätään rikkaan parin muuttaessa tyttärineen hienostoalueelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla