Me Naiset
|
Me Naiset
Vielä teillä on hauskaa, mutta odottakaahan lutuset. Kuva: Shutterstock
Vielä teillä on hauskaa, mutta odottakaahan lutuset. Kuva: Shutterstock

Valittavat, että maitopurkki on hankala avata. Sehän on helpoimmasta päästä.

Yle uutisoi, että Kouvolan alueella vanhusten kotihoito avaa maitotölkit valmiiksi auki. Senioreilla on nimittäin vaikeuksia molempien maitotölkkimallien kanssa: sen uuden korkillisen (liian matala korkki, vaikea saada otetta) ja vanhan nokasta avattavan (jos ei onnistu kerralla, siivekkeet alkavat muhjua käsissä ja lopulta pitää kynnellä repiä muhjunutta pahvia).

Pakkaussuunnittelu on kyllä paha laji. Lue alta, mistä kaikesta ikäihmiset, keski-ikäistö ja nuorisolaiset – koko Suomi yhdessä rintamassa – tänäänkin pahoittavat mielensä:

Mehupurkki, joissa tungetaan sellainen pieni kieleke reiästä tölkin sisään. Mikä järki? Kuka haluaa tunkea likaisen sormensa mehutölkkiin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Litran pahvinen jäätelöpakkaus. Jos avaaminen sujuukin, viimeistään sulkemisvaiheessa kädet, keittiön työtasot ja kodinkoneet ovat kyynärpäitä myöten jätskissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mikrovalmis keittoannos, jonka päällä oleva suojakelmu repeää vain osittain irti. Tosi kätevää hei ja helppoa kuin mikä: muoviriekaleet pois keittoastian reunoilta tai jätä ne sulamaan ikään kuin mausteeksi keiton sekaan.

Fructis Garnier -sampoo. Pitää olla vahva kynsi, jonka tunkee jotenkin sen minikokoisen ”kielekkeen” alle. Sitten aukeaa, jos aukeaa. Samalla tulee kynsivaurio.

Kaikki kahden kirkkaan, muotoonvaletun muovin väliin sullotut jutut, esimerkiksi hammasharjat. Myös monet tekniikan lisätarvikkeet. Ei avaamiskohtia, muovi häkellyttävän kovaa. Avatessa mitataan ihmisen vipuvarsi ja voima. Tulee haavoja.

Kookosmaidon tai -kerman metallipurkit. Miksei niitä myydä pahvitetrassa? Kookosmaito on kovettunut pinnalle, alla loiskuu kookosnestettä. Tölkin avaamisen jälkeen kovettunut rasvaa pitää ensin puikottaa jollain veitsellä, jotta sen saa ulos. Kun sen vihdoin saa ulos, neste lojahtaa ympäristöön.

Nykajan karkkipussit. Enää ei voi repäistä yläreunan liimausta auki niin kuin ennen, vaan sivusta ”avataan” sattumanvaraisesti repeämään lähtevä soiro, jonka kautta nameja alkaa valua. Miksi liimaukset tiukentuivat?

Mozzarellapallero muovipussissa. Mukana myös ihana nesteyllätys! Avataan saksilla tiskialtaan päällä, silti roiskeita kaikkialla.

Kaikki pakkaukset, joissa lukee "uusi, kätevä avausnokka".

Lue myös:

Multitaskaaminen laskee älykkyysosamäärää

Taas naama rutussa? Nämä yllättävät asiat lisäävät pahantuulisuutta

Sisältö jatkuu mainoksen alla