Sanni kiertää uskollisesti myös pienempien paikkakuntien festareita. Laulajan voi loppukesästä bongata vielä vaikka Jalasjärveltä tai Ylöjärveltä. Kuva: Sanoma-arkisto/Jonna Öhrnberg
Sanni kiertää uskollisesti myös pienempien paikkakuntien festareita. Laulajan voi loppukesästä bongata vielä vaikka Jalasjärveltä tai Ylöjärveltä. Kuva: Sanoma-arkisto/Jonna Öhrnberg

Jari Sillanpää on loppukesän ehdoton keikkakuningas: Siltsu kiertää vielä yli 20 kesätapahtumaa. Rauhallisin tahti on räppäri Cheekillä.

Ruisrock, Ilosaari, Provinssi... Festarit tulevat ja menevät, ja tämän viikonlopun jälkeen ohi ovat myös Tammerfest sekä Wanaja Festival.

Mutta älä masennu, musaihminen, kesää on vielä jäljellä! Tämän hetken kuumimpia nimiä näkee vielä vaikka missä, jos vain harrastaa pientä maakuntamatkailua. Listasimme loppukesän tapahtumat, joissa voi bongata ainakin Sannin, Vesalan, Cheekin, JVG:n, Antti Tuiskun ja Jari Sillanpään.

Tämän jutun lopusta löytyy kunkin keikkakalenteri elokuun lopulle asti.

Jos vertaa stadionkonserttien huippukesään, on Cheekillä nyt selvästi rauhallisempi tahti. Kuva: Sanoma-arkisto/Jonna Öhrnberg
Jos vertaa stadionkonserttien huippukesään, on Cheekillä nyt selvästi rauhallisempi tahti. Kuva: Sanoma-arkisto/Jonna Öhrnberg

Ahkerin on Siltsu, Cheek himmailee

Ylivoimaisesti ahkerin keikkailija on Jari Sillanpää, joka aikoo kiertää vielä yli 20 kesätapahtumaa. Siltsu esiintyy jopa hurjalla kolmen keikan päivätahdilla.

JVG heittää vielä yli 15 keikkaa. Antti Tuiskun ja Sannin kalentereihin on kummallekin merkitty 13 keikkaa.

Lue myös: Nämä asiat löytyvät Sannin takahuoneesta.

Paula Vesala kiertää vielä 11 kesätapahtumaa.

Jari Sillanpään keikkatahti on hurja. Mies vetää paljon kahden ja jopa kolmen keikan päiviä. Kuva: Sanoma-arkisto / Katri Laukkanen
Jari Sillanpään keikkatahti on hurja. Mies vetää paljon kahden ja jopa kolmen keikan päiviä. Kuva: Sanoma-arkisto / Katri Laukkanen

Rauhallisin tahti on Cheekillä, joka on paluunsa jälkeen ottanut hieman iisimmin. Räppärin kotisivuilta keikkakalenteria ei löydy, mutta keikkalippuja myyvän Meteli.net -sivuston mukaan jäljellä olisi alle 10 esiintymistä.

Elokuussa Cheek nousee tuttuun tapaansa Blockfest-lavalle.

Cheek on avoimesti kertonut, että stadionkesän kiire ja paine aiheuttivat väsymystä, joka pakotti hiljentämään tahtia.

– Tässä hetkessä minun tarvitsee vain muistaa, missä olin vuosi sitten, kun meinasin kuolla siihen paineen määrään. Alpha Omegan tekeminen oli vaikeaa aikaa elämästäni. Minulla oli silloin tosi huono olla, hän kertoi Me Naisille heinäkuussa.

– Ilmoitellaan varmaan tuossa hetken päästä, mitä tehdään seuraavaksi, hän kommentoi tulevia suunnitelmiaan.

Keikat on katsottu artistien virallisilta kotisivuilta. Cheekin keikat on katsottu osoitteesta Meteli.net.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Näin suosikkiartistit keikkailevat loppukesästä

Sanni

Pe 22.7. Hämeenlinna, Wanaja Festival

Pe 22.7. Vantaa, Tikkurila Festivaali

La 23.7. Imatra, Imatran Yöt

To 28.7. Turku, DBTL

Pe 29.7.Oulu, Qstock

La 30.7. Kuopio, Kuopiorock

To 4.8. Porvoo, Popfest

Pe 5.8. Pori, Porispere

La 6.8. Kemi, Satama Open Air

To 11.8. Helsinki, Kaivohuone

Pe 12.8. Jalasjärvi, Aukusti-festivaali

La 13.8. Ylöjärvi, Ylis´Festarit

La 13.8. Rovaniemi, Simerock

JVG

Pe 22.7. Tampere, Tammerfest

Pe 22.7. Vantaa, Tikkurila Festivaali

La 23.7. Hämeenlinna, Wanaja Festival

La 23.7. Himos, Pipefest

Ke 27.7. Naantali, Naantalin Kaivohuone

Pe 29.7. Seinäjoki, Solar Sound Festival

La 30.7. Kuopio, Kuopiorock

La 30.7. Oulu, Qstock

To 4.8. Puumala, Siltakemmakat

Pe 5.8. Helsinki, Weekend Festival

La 6.8. Mikkeli, Jurassic Rock

La 6.8. Porvoo, Popfest

Pe 12.8. Punkalaidun, Urheilukenttä

Pe 12.8. Turku, Aura Fest

La 13.8. Rovaniemi, Simerock

Pe 19.8. tampere, Blockfest

Jari Sillanpää:

Pe 22. Rovaniemi, Iskelmäkesä 2016

Pe 22. Saarijärvi, Kirmot 2016

La 23. Vantaa, Tikkurila Festival

La 23. Raasepori, Nordcenter

To 28. Seinäjoki, Solar Sound -festival

Pe 29. Kuopio, Rockcock

Pe 29. Juankoski, Kesäshow 2016

La 30. Rauma, Iskelmäkesä 2016

La 30.Turku, Kuninkuusravien iltajuhla

Pe 5.8  Forssa, Forssan Holjat

Pe 5.8  Porvoo, Popfest

La 6.8  Pori, Ulkoilmakonsertti

La 6.8  Nokia, Tapsan tahdit

La 6. 8 Lahti, Iskelmäkesä 2016

To 11.8 Kouvola, Tykkimäki

Pe 12.8  Joensuu, Iskelmäkesä 2016

Pe 12.8  Laukaa, Satama festival

La 13.8  Ylitornio, AavaFästit

Pe 19.8  Suukoski

La 20.8 Savonlinna, Elojubilee

Su 21.8  Hamina

Pe 26.8 Paikkakunta julkistetaan myöhemmin

La 27.8 Kalajoki

Vesala

Pe 22.7. Imatra, Imatran Yöt

La 23.7. Tampere, Tammerfest

To 28.7. Valkeakoski, Työväen Musiikkitapahtuma

Pe 29.7. Oulu, Qstock

La 30.7. Kuopio, Kuopiorock

Pe 5.8. Mikkeli, Jurassic Rock

La 6.8. Porvoo, Popfest

Pe 12.8. Varkaus, Sampea ja Samppanjaa

La 13.8. Iisalmi, RunniRock

Pe 19.8. Naantali, Kaivohuone

La 20.8. Eura, Sieravuoren Lomkeskus

Cheek

Pe 22.7. Jämsä, Pipefest

La 23.7. Hämeenlinna, Wanaja festival

Pe 29.7. Oulu, Qstock

La 30.7. Kotka, Kotkan meripäivät

Pe 5.8. Mikkeli, Jurassic Rock

Su 7.8. Pori, Porispere

La 13.8. Rovaniemi, Simerock

La 20.8. Blockfest

Kim Kardashian sai kolmannen lapsen, mutta kuka sen synnytti? Ei ehkä kuitenkaan Kylie.

Kardashian-Jennerin tosi-tv-perheen elämässä on riittänyt viime kuukausina säpinää. Vauva-aiheista säpinää.

Millon jonkun on huhuttu olevan raskaana, toinen on kertonut olevansa raskaana ja heti perään kolmas raskausvatsa on alkanut näkyä.

Etkö pysy kärryillä? Lue seuraavat kohdat, niin Kardashian-aiheiset kahvipöytäkeskustelut sujuvat kuin vettä vaan.

 1. Kim Kardashian West, 37, ja räppäri-muotisuunnittelijasiippa Kanye West saivat maanantaina kolmannen lapsen. Parilla on ennestään kaksi lasta, 2-vuotias poika Saint ja 4-vuotias tytär North. Tulokas on tyttö. Kim tiedotti lapsen syntymästä Twitterissä ja kotisivuillaan.

   

 2. Lapsen synnytti sijaissynnyttäjä. Kim on kertonut kärsineensä aiemmissa raskauksissaan pre-eklampsiasta eli raskaudenaikaisesta verenpaineen noususta, joka ennen tunnettiin myös raskausmyrkytyksenä. Lisäksi häntä vaivasi istukan poikkeava kiinnittyminen eli placenta accreta. Kolmannen raskauden riskien vuoksi pariskunta päätyi käyttämään sijaissynnyttäjää.
 3. Kimin ja Kanyen (eli Kimyen) käyttämän sijaissynnyttäjän henkilöllisyys on toistaiseksi pidetty salassa. Villeimmissä teorioissa on päätelty, että Kimin sijaissynnyttäjä olisi 20-vuotias siskopuoli ja meikkimoguli Kylie Jenner, jonka huhutaan olevan raskaana.
 4. Kylie ei ole vahvistanut raskauttaan ja on pitänyt vatsansa huolella piilossa sosiaalisessa mediassa. Kokovartalokuvien sijaan hän on julkaissut kasvokuvia sekä otoksia menneiltä vuosilta. Hänet on kuitenkin salakuvattu väljissä vaatteissa sen näköisenä, että hän saattaa hyvinkin odottaa lasta.
   

  so... the Holiday Collection launches today 🤩

  Henkilön Kylie (@kyliejenner) jakama julkaisu

   

 5. Viime viikon lopulla huhuttiin, että Kylien synnytys olisi alkanut ja hän olisi sairaalassa. TMZ-sivusto kiirehti kuitenkin kertomaan, että huhuilla ei ole perää – vielä. Sivuston mukaan Kylien laskettu aika on maaliskuussa.
 6. Kylie Jennerin mahdollisen lapsen isä on oletettavasti räppäripoikaystävä Travis Scott, 25. Kylie erosi edellisestä räppäripoikaystävästään Tygasta keväällä 2017 eli mitään varsinaista aikailua nuoret eivät ole harrastaneet.
 7. Kylie on myös kertonut haluavansa lapsia nuorena. ”Minusta tuntuu, että 30 on liian myöhään”, hän totesi Keeping Up With The Kardashian -realityn jaksossa vuonna 2016.
 8. Kolmaskin Kardashian saa lapsen! Joulukuussa myös Khloé Kardashian, 33, vahvisti odottavansa lasta. Hänen raskautensa on edennyt jo kuudennelle kuukaudelle.
   

  ❥ Officially 6 months ❥

  Henkilön Khloé (@khloekardashian) jakama julkaisu

   

 9. Khloén raskauteenkin liittyy pientä draamaa, sillä hän ja ex-puoliso Lamar Odom yrittivät saada lasta yhdessä ollessaan, mutta se ei onnistunut. Syntyvä lapsi on ensimmäinen Khloélle. Koripalloilijapuoliso Tristan Thompsonilla on edellisestä suhteestaan vuoden ikäinen poika.
 10. Muita Kardashian-Jennereiden synnytysikäisiä sisaruksia ovat mallina tunnettu Kendall Jenner, 22, jonka ei toistaiseksi tiedetä tai ole huhuttu odottavan lasta. Siskoksista vanhimmalla, Kourtney Kardashianilla, 38, on kolme lasta ex-puolisonsa Scott Disickin kanssa.

Siis täh? Jos mietit vieläkin, että ketkä Kardashianit ja kuka on kukin, tsekkaa tämä Refinery29-sivuston tekemä ansiokas sukupuu.

Georg Elser yritti murhata Hitlerin vuonna 1939. Oliver Hirschbiegelin draama pohtii, toimiko Elser yksin.

IS TV-LEHTI: Oliver Hirschbiegelin ohjaama Elser (2015) on yksi lukemattomista Adolf Hitlerin murhayrityksistä kertovista elokuvista – ja yksi niistä lukuisista, joiden varsinaisista lopputuloksista jälkimaailmalla ei ole paljon epäselvyyttä.

Kenties sen vuoksi ohjaaja hoitaa elokuvassa attentaatin pois melkein alta aikayksikön – ja keskittyy sen jälkeen kertomaan tekijästä ja hänen taustoistaan.

Hirschbiegel nousi kuuluisuuteen Hitlerin viimeisistä vaiheista kertovalla ohjaustyöllään Perikato (2004). Tuskin minkään elokuvan materiaalia on kierrätetty niin paljon nettilevityksessä kuin Perikatoa ”Hitler kuulee”-variaatioiden merkeissä.

Menestyksen jälkeen Hirschbiegel suuntasi englanninkielisille markkinoille, mutta monen kaltaisensa tavoin otti enempi takkiinsa esimerkiksi meilläkin nähdyllä tv-elokuvalla Dianasta (2013). Sen jälkeen on varmasti tuntunut hyvältä vaihtoehdolta palata Hitler-filmien pariin.

Georg Elserin (vetoava Christian Friedel) toteuttama murhayritys tapahtui marraskuussa 1939 Münchenissä. Monissa maissa Hirschbiegelin elokuvaa on levitetty nimellä ”13 minuuttia”: sen verran attentaatti kesti ennen kuin muun maailman harmiksi epäonnistui – kun Hitler ehti poistua paikalta.

Toimiko Elser yksin? Tätä katsojien melko varmasti tietämää seikkaa hänen natsikuulustelijansa selvittävät lopun elokuvaa samalla kun takaumissa kerrotaan hänen vaiheistaan pienen maalaiskylän kelloseppänä ja soittoniekkana.

Valitettavasti kokonaistarina natsismin noususta ja myös rakastettunsa puolesta kamppailevan Elserin vastarinnasta ei ole kovinkaan vivahteikas. Elokuva myös jättää harmittavia aukkoja. (110)

Elser, Teema & Fem ke klo 22.00