Me Naiset
|
Outi Pippuri
Ehditkö kokeilla tänä kesänä suppailua? Nyt on viimeistään aika. Kuva: Shutterstock
Ehditkö kokeilla tänä kesänä suppailua? Nyt on viimeistään aika. Kuva: Shutterstock

Syyskuusta viis, kesä on kohta täällä taas! Mitäpä sitä siis tekisi?

Suomen kesä on lyhyt, mutta täynnä puuhaa. Jos et ehtinyt kesällä tehdä kaikkea sitä, mitä toivoit tekeväsi, loppuviikosta saat uuden mahdollisuuden.

Ilmatieteenlaitoksen mukaan tällä viikolla ainakin Etelä-Suomessa saatetaan päästä jälleen 20 lämpöasteeseen. On siis aika ripustaa takki naulakkoon ja kaivaa kesävaatteet uudelleen esiin.

– Torstai ja perjantai näyttävät lämpimimmiltä päiviltä. Maan etelä- ja keskiosissa 20 astetta voi hyvinkin mennä rikki. Mutta koko maassa lämpenee hieman, sanoo meterologi Cecilia Karlsson Ilmatieteen laitokselta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ilo ei kuitenkaan ole järin pitkäaikainen, sillä sää viilenee jälleen ensi viikolla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt siis kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Jos et ole vielä testannut kesän 2014 hittiasioita, tee se viimeistään nyt:

Suppailu

SUP-lautailu eli stand up paddle eli suppailu on eräänlainen melontalaji, jossa melotaan seisten surffilautaa muistuttavalla SUP-laudalla. Kesän ajan Facebook täyttyi lajista villiintyneiden suppailukuvista.

Katso ohjeet videolta: Ammattilainen neuvoo: näin saat lisätehoa trendikkääseen SUP-lautailuun

Pepe & Saimaa

Tämä kesä oli Pepen! Pepe Willberg teki näyttävän ja komealta kuulostavan paluun Pepe & Saimaa -levyllään. Jättisuosiosta huolimatta Pepe & Saimaan yhteiskeikkailu jäi vain kesän mittaiseksi.

Jos et ehtinyt keikalle fiilistelemään, laita levy soimaan ja palaa hetkeksi kesän tunnelmiin.

Tehosekotin-yhtyeesta tuttu Matti Mikkola on mies monen levyn hittikappaleen takaa. Itse asiassa Pepe Willbergin menestys muhi 10 vuotta säveltäjän pöytälaatikossa.

Crop top

Laatikkomallinen napapaita paljasti tänä kesänä vyötärön pitkästä aikaa. Nyt tarkenee jälleen ulkoiluttaa paljasta masua. Katso vaikka: Napapaita aikuisella? Näin puet trendivaatteen tyylikkäästi

Aperol Spritz

Oranssia lasiin! Tätä trendidrinkkiä kumottiin kesällä yhdellä jos toisellakin terassilla. Italialaisesta katkerosta valmistettavan drinkin teko-ohjeet löydät täältä.

Terveyssandaalit

Hei hei, nilkkurit ja saapikkaat! Paljaat varpaat sujautetaan nyt trendikkäästi Birkenstock-terveyssandaaleihin. Katso, kuinka tyyli-ikonit sen tekevät!

Sisältö jatkuu mainoksen alla