Ralph Laurenin muotisuunnittelija Foster Huntington teki sen, mistä suurin osa vain haaveilee. Kolme vuotta sitten hän irtisanoutui työstään ja vaihtoi New Yorkin muotipiirit asuntoautoelämään. Nyt Instagramissa seurataan miehen uusinta projektia: kodinrakennusta 12 metrin korkeuteen, puuhun.

Muotisuunnittelija Foster Huntingtonilla oli periaatteessa kaikki ihan hyvin. Hänellä oli ura Ralph Laurenin muotisuunnittelijana, asunto New Yorkin Manhattanilla ja kadehdittava sosiaalinen elämä.

Nämä eivät kuitenkaan olleet Fosterin juttu  ja hän päätti tehdä sen, mistä oravanpyörässä jumittavat usein puhuvat, mutta eivät ikinä toteuta. Vuonna 2011 Oregonista kotoisin oleva suunnittelija pakkasi matkalaukut, osti asuntoauton ja lähti ajelemaan ympäri Yhdysvaltoja. Mitään muuta varsinaista päämäärää Fosterilla ei ole ollut kuin löytää kesällä mahdollisimman isoja aaltoja, jotta saisi toteuttaa rakasta harrastustaan, surffausta. Ideologina miehellä on ollut: "koti on siellä, minne sen pystyttää".

– Parasta leirielämässä on se, että voi mennä minne tahansa. Tunnen olevani vapaa, ja elämäni on spontaania, Foster kertoi needsupply-sivustolla vuonna 2013.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vakiomatkatoverina miehellä on Lucy-koira, mutta myös moni hänen ihmisystävistään on liittynyt karavaanarin leiriin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Parissa vuodessa Fosterin auton mittariin kertyi 100 000 mailia (n. 160 000 km). Kesällä Foster päätti jättää asuntoautoelämän hetkeksi ja alkoi rakentaa uutta, väliaikaista kotia puuhun. Sopivan sijainti löytyi Fosterin lapsuusmaisemista, Oregonista.

Fosterin kulkurielämää ja rakennusprojektia voi seurata hänen nettisivuillaan ja Instagramissa.

Fosterin seuraava koti on noin 12 metrin korkeudessa, puussa. Hän on rakentanut sitä ystäviensä kanssa koko kesän.

Peseytyminen hoituu kylpytynnyrissä.

Elokuinen ilta ja leffailta puussa.

Fosterin mielestä koti on siellä, minne sen rakentaa.

Uskollinen matkaseuralainen: Lucy-koira.

Sisältö jatkuu mainoksen alla