Taylor Swift ottaa selfietä. Kuva: Reuters
Taylor Swift ottaa selfietä. Kuva: Reuters

Ottaisiko sitä mallia Beyoncésta vai Selena Gomezista?

Kaikilla meistä on suosikkitapamme muokata kuvia ennen niiden postaamista someen. Yleensä sormi hakeutuu kuin itsestään tiettyjen, hyväksi havaittujen filttereiden luokse.

Myös Hollywoodin tähtöset tekevät täysin samoin. Haluatko räpsyistäsi samanhenkisiä kuin esimerkiksi Katy Perryllä tai Taylor Swiftillä? Tällaisia muokkauksia suosikkijulkkikset tekevät Instagram-kuvilleen:

Selena Gomez

Näyttelijä-laulaja käyttää kuvissaan usein Slumber-filtteriä. Se kirkastaa otoksia ja lisää niihin kellertävää sävyä.

 

These days are always the best days.

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Taylor Swift

Mayfair-filtteri on Taylorin ehdoton suosikki. Saman filtterin on myös eräässä tutkimuksessa todettu takaavan kuvalle eniten tykkäyksiä. Taylorin kuvat on myös usein ottanut joku muu kuin hän itse, eli taylormaisen tyylin teossa kannattaa hyödyntää kavereitaan.

Miranda Kerr

Mallikaunottaren suosikkifiltteri on ehdottomasti kevyen utuinen Valencia. Myös Paris Hilton, Poppy Delevigne ja Jessica Alba vannovat kyseisen filtterin nimeen.

 

Reunited with @sebastian_faena ?

A photo posted by Miranda (@mirandakerr) on

Harry Styles

One Direction -laulaja muuttaa kuvansa usein mustavalkoisiksi. Hänellä on myös tapana postata omasta ja läheistensä naamoista kuvia, joissa kasvoista ei näy yläosaa.

Katy Perry

Ulkoilmaselfieissään Katy käyttää usein filtteriä Rise. Se luo otoksiin lämpimän tunnelman, mutta ei muuta alkuperäisiä värejä liiaksi.

 

Gone ? in @missoni ?

A photo posted by KATY PERRY (@katyperry) on

Amanda Seyfried

Siinä missä Harry Styles luo mustavalkokuviinsa syvää kontrastia, Amanda pysyy lähempänä harmaan sävyjä. Lisäksi hän postailee usein kuvia koirastaan.

Lauren Conrad

Kauneusguru on yksi Valencia-filtterin rakastajista. Suurin osa hänen räpsyistään on muokattu sillä, mutta viime aikoina hän on innostunut myös Reyes-filtteristä.

Beyoncé

Aina hyvä vaihtoehto on noudattaa Beyoncén mallia ja mennä ilman filttereitä. Hän muokkaa kuviaan vain joka neljäs kerta postatessaan Instagramiin.

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

Lähde: Refinery29

Ei omena kauas puusta putoa – vai miten se nyt meni?

Monilla Putous-näyttelijöillä on kuuluisat vanhemmat. Ja on useilla entisillä Putous-näyttelijöillä myös taiteilijapuoliso.

Pihla Penttinen – isä Pertti Sveholm

Pertti ja Pihla vuonna 2015. Kuva: Mikko Hannula
Pertti ja Pihla vuonna 2015. Kuva: Mikko Hannula

Pihla Penttinen, 39, on kokenut näyttelijä, mutta Putouksesta hänet nähdään tällä kaudella ensimmäistä kertaa. Pihlan isä on näyttelijä Pertti Sveholm. Pertti on ollut mukana yli sadassa televisiosarjassa ja elokuvassa, ja hänet on palkittu Jussi-patsaalla kahdesti.


 

Kiti Kokkonen – isä Ere Kokkonen ja äiti Titta Jokinen

Kiti ja Titta vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuukka Ylönen
Kiti ja Titta vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuukka Ylönen

Myös Kiti Kokkonen, 43, on mukana Putouksessa ensimmäistä kertaa. Hänen isänsä on vuonna 2008 kuollut ohjaaja Ere Kokkonen, jonka luona Kiti myös vietti lapsuutensa. Kitin äiti on näyttelijä Titta Jokinen.

 

Roope Salminen – isä Eppu Salminen, äidit Minna Turunen, Riitta Havukainen

Roope Salmisen, 28, isä on näyttelijä Eppu Salminen ja biologinen äiti näyttelijä Minna Turunen. Roope vietti lapsuutensa isänsä Eppu Salmisen ja tämän silloisen puolison, näyttelijä Riitta Havukaisen kanssa. Uusperheeseen kuuluivat Riitan aiemmassa suhteessa syntynyt tytär Katariina Havukainen sekä Epun ja Riitan yhteinen lapsi, Santtu.

 

Myös joidenkin vanhojen Putous-näyttelijöiden isä tai äiti on taiteilija. Lisäksi monella ohjelmassa nähdyllä näyttelijällä on taiteilijapuoliso.

Iina ja Minka Kuustonen – isä Mikko Kuustonen

Mikko ja Iina Kuustonen vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto
Mikko ja Iina Kuustonen vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto

Sekä Iina että Minka Kuustonen ovat molemmat vanhoja Putous-näyttelijöitä. Heidän isänsä on muusikko, tv-kasvo Mikko Kuustonen. Iinan ja Minkan serkku on stand up -koomikko Sami Hedberg.

 

Näillä vanhoilla Putous-näyttelijöillä on näyttelijä- tai ohjaajapuolisot:

Pirjo Lonka (1. kausi) on naimisissa näyttelijä-ohjaaja Jani Volasen kanssa. Jani on Putouksen entinen pääkäsikirjoittaja ja ohjaaja. Jani on ollut naimisissa myös Mari Perankosken kanssa. Mari oli mukana Putouksessa 

Elina Knihtilä (1. kausi) on naimisissa näyttelijä Tommi Korpelan kanssa.

Krista Kososen (1., 2., 3. ja 4. kausi) avopuoliso on ohjaaja Antti Jokinen.

Joanna Haartti (2. kausi) seurustelee näyttelijä Minna Haapkylän kanssa.

Ville Tiihosen kumppani on näyttelijä Kreeta Salminen. Kreetan isä on puolestaan Esko Salminen.

Kaisa Hela (o.s. Mattila) (8. kausi) aviopuoliso on muusikko-näyttelijä Heikki Hela.

Minka Kuustosen (8. kausi) avopuoliso on näyttelijä Aku Sipola.

Essi Hellén (6. kausi) aviopuoliso on näyttelijä Mikko Virtanen.

 

 

Ewan McGregorin huhutaan jättäneen vaimonsa kanssanäyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin vuoksi. 

Skottinäyttelijä Ewan McGregor on yhysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan jättänyt avioerohakemuksen. McGregor on ollut vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa naimisissa vuodesta 1996.

Avioerohakemus ei ole suoranainen yllätys, sillä McGregor ja Mavrakis ilmoittivat jo viime vuoden lokakuussa eronneensa. Avioerohakemuksessa on TMZ:n mukaan vielä sitäkin aikaisempi eropäivämäärä, 28.5.2017. 

Lokakuun 2017 eroilmoituksen aikoihin McGregorin ja näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin nähtiin suutelevan toisiaan lontoolaisessa kahvilassa ja poistuvan sen jälkeen McGregorin moottoripyörällä. Winstead, 33, ja McGregor, 46, näyttelevät yhdessä Fargo-sarjassa.

Winstead on eronnut entisestä aviomiehestään toukokuussa 2017, siis samaan aikaan kuin Ewan McGregor ja Eve Mavrakis, 51, ovat avioerohakemuksen mukaan tehneet eropäätöksen.

Rikosdraama Fargon näyttelijät Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor ja Mary Elizabeth Winstead poseeraavat viime toukokuussa otetussa kuvassa yhdessä. 

Vaikuttaa siltä, että McGregorin ja Winsteadin suhde ei jäänyt vain lokakuiseen suuteloon Lontoossa. People-lehden mukaan pariskunta nähtiin kävelemässä käsi kädessä Los Angelesissa marraskuussa. 

Golden Globe -gaalan palkintopuheessaan McGregor kiitti sekä vaimoaan että Winsteadia – tosin hän jakoi kiitosta myös muille kanssanäyttelijöilleen. 

Ewan McGregorilla ja Eve Mavrakisilla on neljä yhteistä lasta, joista yksi on jo aikuinen. TMZ:n mukaan McGregor on hakenut yhteishuoltajuutta, ja Mavrakis puolestaan toivoo saavansa lapset itselleen niin, että McGregorilla säilyisi tapaamisoikeus.