Laulaja Sara Forsberg ei rakastu renttuihin. Kotona mies saakin siivota, kun Sara tekee videoitaan.

Nainen etsii isänsä kaltaista miestä.

Olen hakenut kaikkea sitä, mikä ei ole iskää. Iskä on luova ja musikaalinen, hoikahko mietiskelijä. Minua vetävät puoleensa vastakohdat: tosi miehekkäät, isokokoisemmat, raavasta työtä tekevät ja liikunnalliset miehet.

Nainen ei osaa olla hauska kuten mies.

Olen tavannut hyvin tylsiä miehiä ja hyvin hauskoja naisia. Toivon, että kuuluisin itse hauskoihin naisiin. Naiset ovat ehkä vähän pidättyvämpiä, mutta hauskuudella ei ole sukupuolirajoja.

Naisella ei ole koskaan mitään päällepantavaa.

Kohdallani tämä toteutuu, ja vain, koska on niin paljon, mistä valita. Minulla on varmaan 500 vaatetta, mutta käytän vain kahtakymmentä. Olen aika laiska pukeutumaan.

Nainen on aina laihdutuskuurilla.

Olin 15-vuotiaana ylipainoinen ja laihdutin kerralla melkein 20 kiloa. Sen jälkeen en ole ollut laihdutuskuurilla. Katson mitä syön, mutta se ei ole laihduttamista. Eilen söin kakkua, joten tänään syön vähän kevyemmin.

Nainen ei voi juoda kuten mies.

Naiset ovat heikompia juomaan, koska ovat usein fyysisesti pienempiä. En ole kreisibilettäjä. Pari lasia antaa chillin olon, ja se riittää. Kerran olen vetänyt hirveät önkyrät, en ollut ennen ollut humalassa. Ärsytti ja ajattelin, että tänään nollataan. Oksensin ympäri kaverin autoa ja tein itsestäni pellen. Sen jälkeen ei ole tarvinnut juoda itseäni humalaan.

Nainen ajattelee seksiä vähemmän kuin mies.

Ehkä. Itse ainakin ajattelen seksiä aika usein. En sitten tiedä, onko se normaalia. Miehille seksi on ehkä fyysisempi akti, ja nainen ottaa sen vakavammin.

Nainen ei halua kuulla rehellisiä kommentteja ulkonäöstään.

Haluan, että minulle kerrotaan, jos näytän hirveältä. Nuorena en tiedostanut ylipainoani, ja äitini ja siskoni kritisoivat vaatteitani, koska ne korostivat epäimartelevia puolia kehostani. Ajattelin vain, että ei tässä mitään. Sen jälkeen olen toivonut suoria mielipiteitä.

Nainen kouluttaa miehen sellaiseksi kuin haluaa.

En ole seurustellut paljon. Yhdessä suhteessa heräsin todellisuuteen, että eksäni oli paska suutelija. Ajattelin, että mitähän tästä tulee, mutta ajan kanssa muokkasin menosta mieleistäni. Ihmisen ominaisuuksien ja arvojen muuttaminen ei silti ole hyvä juttu. Minulle on yritetty tehdä sitä, eikä se pääty ikinä hyvin.

Nainen ei voi lähteä kauppaan ilman meikkiä.

Minä voin lähteä. Näytän ihan kodittomalta, kun minulla ei ole edustustehtäviä. En käytä usein meikkiä, ehkä joskus viikonloppuisin. Olen vähän epätyypillinen nainen. En mieti, mitä muut ajattelevat ulkonäöstäni.

Nainen tekee päätökset tunteella.

Olen aina mennyt mututuntumalla, enkä miettinyt, mikä on järkevintä. Latasin videoita Youtubeen täysin fiilispohjalta. Eihän siinä ollut järkeä! Mutta ne poikivat hyvää. Olisi ehkä ollut järkevää hakea yliopistoon, mutta se, etten hakenut, toi minut tänne. Sain levytyssopimuksen ja pääsin asumaan Jenkkeihin.

Nainen tykkää nyyhkyleffoista.

Tykkään trillereistä ja toimintakomedioista. Olen itkenyt kauhuleffojen aikana, jos ne ovat koskettaneet. Inhoan sellaista, että katsotaan Nicholas Sparksin leffaa ja itketään yhdessä. Minua ällöttää nyyhkytilanne, että yritetään tuoda kyyneleitä viulumusiikilla. Aitous vetoaa tunteisiin, ei teennäisyys.

Nainen nauttii juoruilusta.

Miehet eivät puhu samalla tavalla ihmissuhdeasioista keskenään. Kyllä muista puhuminen on kivaa, vaikka kuinka yrittäisi kieltää. Pahan puhumista yritän välttää, mutta muiden asioiden läpikäyminen on herkullista.

Nainen rakastuu aina renttuihin.

Minua ovat aina kiehtoneet kiltimmät miehet. Mieluummin ottaisin herkän ruusunlehden kuin hirveän karvaisen sarjanussijan. Miehen pitää ottaa tilanne haltuun ja olla mies, mutta kielletty ei ole koskaan vetänyt minua puoleensa. Minua hyvin kohtelevat kiltit jätkät ovat aina lopulta vieneet potin.

Naisella on luontainen hoivavietti.

Minulla on ainakin hirveä hoivavietti. Rakastan lapsia, eläimiä ja ihmisiä. Olen hyvä kuuntelija ja neuvonantaja, vaikka minulla on näin vähän ikää.

Nainen ei löydä käsilaukustaan mitään.

Käsilaukkuni on hirveässä jamassa: nytkin on hiusharja, amerikkalainen ajokortti, likaisia meikinpoistopyyhkeitä, irtokarkkeja, nahkahanskat ja ripsiliimaa. En ole järjestelmällinen. Työjutut organisoin, mutta muu elämäni on kaatopaikka.

Nainen nalkuttaa.

Jos naisella on asema kodin ylläpitäjänä, naista voi pänniä, jos mies ei ota samanlaista vastuuta. Itse en ole kovin siisti ihminen enkä ota hirveästi vastuuta. Lapsuudenkodissani olin se, jolle nalkutettiin. Kaikissa parisuhteissakin olen ollut se sotkuisempi osapuoli. Mies siivoaa ja imuroi, minä istun koneella ja teen Youtube-juttujani.

Tekniikka ei kiinnosta naista.

Koodasin jo kymmenvuotiaana verkkosivuja lähdekoodista lähtien. Rakastan tekniikkaa. Olen perinyt sen iskältä, kuten suurimman osan kaikesta, mitä minussa on ihmisenä ja persoonana.

Nainen muuttuu vanhemmiten äitinsä kaltaiseksi.

Ulkonäöllisesti kyllä. Muuten olen kuin iskä: en jaksa riidellä, olen mieluummin hiljaa. Jos tulee jotain, osaan räjähtää: kukkaruukkuja on lennellyt.

Lue lisää:

Smoukahontas-Saaran uusi biisi julki – tältä se kuulostaa!

”Menisit kauneusleikkaukseen” – Sara Forsberg vastaa kiusaajilleen

Sara Forsberg julkaisi videon suomen kielen outouksista: tätä Saaranpaskantamasaari tarkoittaa

Sara Forsberg

Suomalainen video-bloggaaja ja laulaja. Tunnettiin aiemmin nimellä Smoukahontas, käyttää nyt nimeä SAARA.Syntyi 2.5.1994. Kotoisin Pietarsaaresta, asuu nykyisin Los Angelesissa.Saaran ensimmäinen single Ur Cool on ilmestynyt.

Kuva David Beckhamista riisumassa aurinkolasejaan kuninkaallisiin häihin mennessä levisi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa. Kuvat: Reuters
Kuva David Beckhamista riisumassa aurinkolasejaan kuninkaallisiin häihin mennessä levisi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa. Kuvat: Reuters

Twitter-yleisön mielestä David Beckham oli kuninkaallisten häiden paras osa. 

Koko viikonlopun ajan kansainvälistä mediatilaa on hallinnut yksi ihminen, näyttelijä Meghan Markle, eli nykyinen Sussexin herttuatar Meghan.

Toki Meghanin aviomies prinssi Harry on myös näkynyt kuvissa morsiamensa rinnalla, ja hippusen palstatilaa ovat saaneet esimerkiksi innostuneet sulhaspojat, kirkkaankeltaisissa juhlinut Amal Clooney ja lenkkareita mekon kanssa käyttänyt Serena Williams.

Yksi tyyli-ikoni on kuitenkin jäänyt liian vähälle huomiolle: jalkapallolegenda, tyyli-ikoni ja lukemattomien ihmisten julkkisihastus numero yksi, David Beckham

Jos Twitteriä on uskominen, tummanharmaassa puvussa ja kaksirivisessä vaaleanharmaassa liivissä esiintynyt Beckham oli yksi häiden tärkeimmistä vieraista. 

Eivätkä nämä ole edes hänen häänsä!

Beckham, aina niin ärsyttävän hyvännäköisenä. 

Poskisuukko Beckhamille sai Sir Elton Johnin lipomaan huuliaan.

Mitä Beckhamin tyyliin tulee, siitä tiedetään Voguen mukaan seuraavaa:

Kapealinjainen puku oli Dior Hommelta, ja sen on suunnitellut Kim Jones, joka juuri nimitettiin merkin johtoon alkuvuodesta. Mukava avaus herra Jonesin pääsuunnittelijauralle siis. Pukuun Beckham yhdisti kultaisen taskukellon ja aurinkolasit.

Lisäksi Beckhamilla on tietysti eräänlaisia pysyviä asusteita. Esquire arvelee artikkelissaan, että David Beckham saattaa olla ainoa kuninkaallisten häiden vieras, jolla on tatuointeja kaulassa. 

Beckham paranee vanhetessaan

Kuluneen sanonnan mukaan nainen on kuin viini, eli paranee vanhetessaan (joskaan Alkon asiantuntijan mukaan sanonta ei koske kaikkia viinejä). 43-vuotias Beckham on elävä todiste siitä, että vähintäänkin osa miehistäkin paranee iän myötä. 

Pyörivätkö kellon viisarit David Beckhamin kohdalla eri suuntaan?
Toivoa on!

Siltä varalta, että joku ei vieläkään ole vakuuttunut Beckhamin nousujohteisesta tyylikkyydestä:

David Beckham kymmenen vuotta sitten – sama hymy, vähemmän tukkaa ja tatuointeja.
David Beckham kymmenen vuotta sitten – sama hymy, vähemmän tukkaa ja tatuointeja.

David Beckham 15 vuotta sitten korvakoruineen ja vaalennettuine hiuksineen.
David Beckham 15 vuotta sitten korvakoruineen ja vaalennettuine hiuksineen.

David Beckham 20 vuotta sitten. 1990-luvun lopussa hän suosi keskijakausta.
David Beckham 20 vuotta sitten. 1990-luvun lopussa hän suosi keskijakausta.

 

Kasmir on aiemminkin kertonut kokemastaan epävarmuudesta. Kuva: Heli Blåfield
Kasmir on aiemminkin kertonut kokemastaan epävarmuudesta. Kuva: Heli Blåfield

Laulaja Kasmir kertoo jumaloivansa avopuolisoaan, mutta tunteneensa pariskunnan ikäeron takia riittämättömyyttä.

Vain elämää -ohjelmassa keskustellaan tällä viikolla seksin merkityksestä parisuhteessa. 

Kasmir-nimellä esiintyvä laulaja Thomas Kirjonen, 33, avaa rohkeasti omaa tilannettaan:

– Omassa elämässäni parisuhteessa jossain kohtaa mun halut saattavat olla ihan olemattomat. Siinä ei ole mitään sellaista, että rakkaus olisi kuollut, mutta kyllähän seksi on kumminkin tosi tärkeä osa parisuhdetta. 

Mira Luoti, jonka päivää tällä viikolla vietetään, on Kasmirin kanssa samoilla linjoilla seksin tärkeydestä. 

– Kun lapset tulee, niin joutuu rakentamaan sen ihan uudelleen. Siitä täytyy pitää huolta, hän lisää.

”Olin tosi epävarma meidän parisuhteen alussa.”

Ikäero ja epävarmuus

Kasmir kertoo jaksossa myös tunteneensa parisuhteen aluksi epävarmuutta omasta riittävyydestään. 

– Jumaloin mun avopuolisoa, hän on kaikin tavoin kaunis ihminen. Mutta se ikäero siinä, olin tosi epävarma meidän parisuhteen alussa. 

Kasmir on Iltalehden mukaan seurustellut pari vuotta nyt 21-vuotiaan Julian kanssa. Kasmir harmittelee olleensa välillä ”tosi perseestä”, koska epävarmuus nostaa usein ihmisen ikävimmät piirteet esiin.

Kasmir on aiemminkin puhunut avoimesti epävarmuuden ja riittämättömyyden tunteista. Me Naisten haastattelussa hän kertoi hiljattain kuittailusta, jota sai kavereiltaan kaljuunnuttuaan nuorena.

– Vaikka ihmiset eivät tarkoittaisi pahaa, herkkään paikkaan osuvat sanat satuttavat. Pilkka myrkytti mieltäni ja aiheutti ujoutta ja epävarmuutta. Itsetuntooni jäi syvä särö.