Sara Forsberg tunnetaan myös taiteilijanimellä Smoukahontas. – Artistinimeäni ei ole vielä päätetty, kansainvälisen levytyssopimuksen saanut  Sara sanoo. Kuva: Satu Kemppainen
Sara Forsberg tunnetaan myös taiteilijanimellä Smoukahontas. – Artistinimeäni ei ole vielä päätetty, kansainvälisen levytyssopimuksen saanut Sara sanoo. Kuva: Satu Kemppainen

Sara Forsbergin poikaystävä halusi jäädä Suomeen, kun levytyssopimuksen saanut YouTube-tähti lähti luomaan uraa Yhdysvaltoihin.

Tällä viikolla levytyssopimuksen Yhdysvalloissa saanut Sara Forsberg, 20, on eronnut poikaystävästään. Pietarsaarelainen monilahjakkuus muutti Los Angelesiin keväällä luomaan uraa ja aikoo jäädä Yhdysvaltoihin.

– Kun levytyssopimukseni varmistui toukokuussa ja muutin Los Angelesiin, jouduimme miettimään suhteemme tulevaisuutta. Lopulta päädyimme eri teille, koska mulla on elämä ja ura nyt Jenkeissä, ja poikaystäväni halusi jäädä Suomeen. Näin voi käydä, ja pitää vain keskittyä myönteisiin asioihin elämässä, Sara Forsberg kertoi torstaina Me Naisille.

Sara ja hänen poikaystävänsä ehtivät seurustella noin vuoden.

– Rehellisesti sanottuna, mulla ei ole nyt aikaa miehille eikä edes energiaa miettiä miesasioita. Paiskin täysillä töitä ja se vähäinen vapaa-aika, mitä jää, sen pyhitän itselleni. Yritän pitää itseni selväjärkisenä tässä kaikessa pyörityksessä, Sara sanoi.

Lue myöhemmin tällä viikolla lisää Sarasta Menaiset.fi:stä.

Lue myös:

Sara Forsberg sai levytyssopimuksen Yhdysvalloissa – sama tuottaja kuin Rihannalla

Kaikki jutut Sarasta löydät täältä.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.