Sara Forsberg tunnetaan myös taiteilijanimellä Smoukahontas. – Artistinimeäni ei ole vielä päätetty, kansainvälisen levytyssopimuksen saanut  Sara sanoo. Kuva: Satu Kemppainen
Sara Forsberg tunnetaan myös taiteilijanimellä Smoukahontas. – Artistinimeäni ei ole vielä päätetty, kansainvälisen levytyssopimuksen saanut Sara sanoo. Kuva: Satu Kemppainen

Sara Forsbergin poikaystävä halusi jäädä Suomeen, kun levytyssopimuksen saanut YouTube-tähti lähti luomaan uraa Yhdysvaltoihin.

Tällä viikolla levytyssopimuksen Yhdysvalloissa saanut Sara Forsberg, 20, on eronnut poikaystävästään. Pietarsaarelainen monilahjakkuus muutti Los Angelesiin keväällä luomaan uraa ja aikoo jäädä Yhdysvaltoihin.

– Kun levytyssopimukseni varmistui toukokuussa ja muutin Los Angelesiin, jouduimme miettimään suhteemme tulevaisuutta. Lopulta päädyimme eri teille, koska mulla on elämä ja ura nyt Jenkeissä, ja poikaystäväni halusi jäädä Suomeen. Näin voi käydä, ja pitää vain keskittyä myönteisiin asioihin elämässä, Sara Forsberg kertoi torstaina Me Naisille.

Sara ja hänen poikaystävänsä ehtivät seurustella noin vuoden.

– Rehellisesti sanottuna, mulla ei ole nyt aikaa miehille eikä edes energiaa miettiä miesasioita. Paiskin täysillä töitä ja se vähäinen vapaa-aika, mitä jää, sen pyhitän itselleni. Yritän pitää itseni selväjärkisenä tässä kaikessa pyörityksessä, Sara sanoi.

Lue myöhemmin tällä viikolla lisää Sarasta Menaiset.fi:stä.

Lue myös:

Sara Forsberg sai levytyssopimuksen Yhdysvalloissa – sama tuottaja kuin Rihannalla

Kaikki jutut Sarasta löydät täältä.

Jussi-gaalan vieraat tukivat tasa-arvoa ja häirinnän lopettamista pukeutumalla näyttäviin mustiin asuihin ja valkoisiin nauhoihin.

Tänä vuonna Jussi-gaalassa nähtiin poikkeuksellisen paljon mustia iltapukuja. Jussit jakava Filmiaura ry. toivoi, että vieraat, jotka haluavat tukea tasa-arvoa ja seksuaalisen häirinnän ja vallankäytön lopettamiseta elokuva-alalla, kantaisivat gaalassa valkoista nauhaa esimerkiksi rintapielessä tai ranteessa. Tukensa pystyi osoittamaan myös pukeutumalla mustaan.

Tyylikkäästi mustiin pukeutuivat esimerkiksi Minka Kuustonen ja Heidi Lindén.

Näyttelijä Alina Tomnikov esitteli gaalassa miesystävänsä, valokuvaaja Lauri Laukkasen.

Näyttelijä Antti Luusuaniemi osoitti kunnioituksensa tasa-arvokampanjaan käyttämällä valkoista nauhaa rintapielessään.

Myös Laura Birn pukeutui mustaan. 


Anna Paavilainen ja Minttu Mustakallio Jussi-gaalan punaisella matolla.

Krista Kososen look oli dramaatinen ja näyttävä.

Maryam Razavin elämässä puhaltavat nyt uudet tuulet, sillä hän erosi vastikään näyttelijä-juontaja Mikko Leppilammesta.

Pihla Viitala juhli miesystävänsä Alexander Schimphin kanssa.

Selma Vilhusen ohjaama dokumentti Hobbyhorse revolution voitti parhaan dokumenttielokuvan palkinnon dokumentilla.

Elena Leeve valitsi ylleen mustaa samettia.

Milka Ahlroth juhli housupuvussa.

Eero Aho juhli vaimonsa Teresa Meriläisen kanssa.

Suomalais-tanskalainen näyttelijä ja tanssija Sara Soulién asu oli läpikuultava, mutta silti tyylikäs.

Aku Louhimiehen Tuntemattomassa sotilaassa pääroolin tehnyt Eero Aho osoitti Jussi-gaalassa täyden tukensa naisnäyttelijöiden ulostuloille.

Näyttelijä Eero Aho on Jussi-gaalassa ehdolla parhaasta miespääosasta Tuntematon sotilas -elokuvasta. Gaalan punaisella matolla nähtiin kuitenkin vakava mies, jonka oli vaikea päästä juhlatunnelmaan.

– Tunnelmat ovat todella ristiriitaiset, hän myönsi.

Aiemmin tällä viikolla joukko eturivin naisnäyttelijöitä kertoi Ylen haastattelussa kokemuksistaan ohjaaja Aku Louhimiehen elokuvien kuvauksissa. Muun muassa Pamela Tola, Matleena Kuusniemi ja Pihla Viitala syyttivät Louhimiestä alistavasta, nöyryyttävästä ja sadistisesta kohtelusta.

Louhimies on ohjannut uuden Tuntemattoman sotilaan, jolla on Jussi-gaalassa 10 ehdokkuutta. Aihe puhuttikin laajasti myös gaalan punaisella matolla.

”Toivottavasti tämä kaikki johtaa parempaan dialogiin ja siihen, että koko elokuva-ala muuttuu.”

– Haluan osoittaa tukeni kaikille näille naisille ja heidän ulostuloilleen. Olen järkytyksellä seurannut sosiaalisessa mediassa käytävää keskustelua, jossa osa on leimannut heidät ja kyseenalaistanut heidän kokemuksensa, Aho sanoi.

– Toivottavasti tämä kaikki johtaa parempaan dialogiin ja siihen, että koko elokuva-ala muuttuu.

Samaan aikaan Aho halusi kuitenkin myös juhlistaa hänen ja koko Tuntemattoman sotilaan työryhmän tekemää työtä.

– Tilanne on tosiaan hyvin ristiriitainen. Tämä on kuitenkin suomalaisen elokuvan juhla. Olemme muiden elokuvan näyttelijöiden kanssa tästä puhuneet, ja todenneet, että meidän ei tarvitse hävetä mitään, hän totesi.

Parhaasta ohjauksesta ehdolla olevaa Aku Louhimiestä ei ainakaan Jussi-gaalan punaisella matolla häntä näkynyt, eikä Aholla ei ollut asiasta sen parempaa tietoa.

– En tiedä, onko hän tulossa.