Me Naiset
|
Inka Simola
Sara Forsberg tunnetaan myös taiteilijanimellä Smoukahontas. – Artistinimeäni ei ole vielä päätetty, kansainvälisen levytyssopimuksen saanut  Sara sanoo. Kuva: Satu Kemppainen
Sara Forsberg tunnetaan myös taiteilijanimellä Smoukahontas. – Artistinimeäni ei ole vielä päätetty, kansainvälisen levytyssopimuksen saanut Sara sanoo. Kuva: Satu Kemppainen

Sara Forsbergin poikaystävä halusi jäädä Suomeen, kun levytyssopimuksen saanut YouTube-tähti lähti luomaan uraa Yhdysvaltoihin.

Tällä viikolla levytyssopimuksen Yhdysvalloissa saanut Sara Forsberg, 20, on eronnut poikaystävästään. Pietarsaarelainen monilahjakkuus muutti Los Angelesiin keväällä luomaan uraa ja aikoo jäädä Yhdysvaltoihin.

– Kun levytyssopimukseni varmistui toukokuussa ja muutin Los Angelesiin, jouduimme miettimään suhteemme tulevaisuutta. Lopulta päädyimme eri teille, koska mulla on elämä ja ura nyt Jenkeissä, ja poikaystäväni halusi jäädä Suomeen. Näin voi käydä, ja pitää vain keskittyä myönteisiin asioihin elämässä, Sara Forsberg kertoi torstaina Me Naisille.

Sara ja hänen poikaystävänsä ehtivät seurustella noin vuoden.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Rehellisesti sanottuna, mulla ei ole nyt aikaa miehille eikä edes energiaa miettiä miesasioita. Paiskin täysillä töitä ja se vähäinen vapaa-aika, mitä jää, sen pyhitän itselleni. Yritän pitää itseni selväjärkisenä tässä kaikessa pyörityksessä, Sara sanoi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myöhemmin tällä viikolla lisää Sarasta Menaiset.fi:stä.

Lue myös:

Sara Forsberg sai levytyssopimuksen Yhdysvalloissa – sama tuottaja kuin Rihannalla

Kaikki jutut Sarasta löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla