Sara Forsberg lyö hynttyyt yhteen toisen hollywoodinsuomalaisen kanssa. Kuva: Satu Kemppainen
Sara Forsberg lyö hynttyyt yhteen toisen hollywoodinsuomalaisen kanssa. Kuva: Satu Kemppainen

Renny Harlin nappasi kieli- ja lauluvideoillaan hauskuttaneen Sara Maria Forsbergin uuteen Hollywood-elokuvaansa.

Youtube-julkkis Sara Maria Forsberg, 20, kertoi kesällä Me Naisille saaneensa pienen roolin Hollywood-komediasta. Nyt elokuva on paljastunut Renny Harlinin uudeksi Skiptrace-elokuvaksi.

Sara jakoi viikonloppuna Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa elokuvassa pääosaa näyttelevän Jackie Chanin kanssa.

– Minä ja näyttelijäkollegani Jackie Chan. Maailman nöyrin ihminen. Tulin juuri takaisin Pekingistä, jossa kuvasin ensimmäistä Hollywood-elokuvaani tämän legendan kanssa, Sara kirjoitti kuvatekstiksi.

Hieno ja lahjakas komedienne

Saran manageri Johannes Ylinen vahvisti tiedon elokuvaroolista Helsingin Sanomille. Elokuvassa nähdään myös Jackass-hulluttelija Johnny Knoxville, 43, jonka tyttöystävää Sara näyttelee.

– Erityisesti Knoxville kehui kuvauksissa, että onpa hieno ja lahjakas mimmi. Harlin taas kehui häntä melkoiseksi komedienneksi, Ylinen sanoo HS:ssa.

Sara itse kertoo samassa haastattelussa, että häneltä on tulossa myös toinen elokuva, josta hän voi kertoa lisää ehkä ensi vuonna.

Hollywoodissa asuva suomalaisohjaaja Renny Harlin muistetaan 90-luvulla menestyneistä elokuvista The Long Kiss Goodnight, Cliffhanger ja Die Hard 2. Harlinin myöhäisemmät elokuvat, kuten Driven, Mindhunters ja The Covenant, eivät ole olleet menestyksiä, ja ohjaajan 2000-lukua onkin kutsuttu alamäeksi. Nostaako some-hitiksi noussut Sara nyt Harlinin uuteen huippusuosioon?

Lue myös:

Kielinainen Sara Forsberg: "Sain itsevarmuutta, kun laihdutin 17 kiloa"

Hautajaislaulajasta tähdeksi – kielinainen lumoaa nyt kymmenellä eri soittimella

Sara lauloi netissä jo vuosia sitten – tässä taidonnäyte menneisyydestä!

Kaikki vonkaavat nyt suomalaista kielinaista – jopa Joseph Gordon-Levitt fanittaa

Kaikki Me Naisten jutut Sarasta löydät täältä.

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.