Me Naiset
|
Jenni Junkala
Sara Forsberg lyö hynttyyt yhteen toisen hollywoodinsuomalaisen kanssa. Kuva: Satu Kemppainen
Sara Forsberg lyö hynttyyt yhteen toisen hollywoodinsuomalaisen kanssa. Kuva: Satu Kemppainen

Renny Harlin nappasi kieli- ja lauluvideoillaan hauskuttaneen Sara Maria Forsbergin uuteen Hollywood-elokuvaansa.

Youtube-julkkis Sara Maria Forsberg, 20, kertoi kesällä Me Naisille saaneensa pienen roolin Hollywood-komediasta. Nyt elokuva on paljastunut Renny Harlinin uudeksi Skiptrace-elokuvaksi.

Sara jakoi viikonloppuna Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa elokuvassa pääosaa näyttelevän Jackie Chanin kanssa.

– Minä ja näyttelijäkollegani Jackie Chan. Maailman nöyrin ihminen. Tulin juuri takaisin Pekingistä, jossa kuvasin ensimmäistä Hollywood-elokuvaani tämän legendan kanssa, Sara kirjoitti kuvatekstiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hieno ja lahjakas komedienne

Saran manageri Johannes Ylinen vahvisti tiedon elokuvaroolista Helsingin Sanomille. Elokuvassa nähdään myös Jackass-hulluttelija Johnny Knoxville, 43, jonka tyttöystävää Sara näyttelee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Erityisesti Knoxville kehui kuvauksissa, että onpa hieno ja lahjakas mimmi. Harlin taas kehui häntä melkoiseksi komedienneksi, Ylinen sanoo HS:ssa.

Sara itse kertoo samassa haastattelussa, että häneltä on tulossa myös toinen elokuva, josta hän voi kertoa lisää ehkä ensi vuonna.

Hollywoodissa asuva suomalaisohjaaja Renny Harlin muistetaan 90-luvulla menestyneistä elokuvista The Long Kiss Goodnight, Cliffhanger ja Die Hard 2. Harlinin myöhäisemmät elokuvat, kuten Driven, Mindhunters ja The Covenant, eivät ole olleet menestyksiä, ja ohjaajan 2000-lukua onkin kutsuttu alamäeksi. Nostaako some-hitiksi noussut Sara nyt Harlinin uuteen huippusuosioon?

Lue myös:

Kielinainen Sara Forsberg: "Sain itsevarmuutta, kun laihdutin 17 kiloa"

Hautajaislaulajasta tähdeksi – kielinainen lumoaa nyt kymmenellä eri soittimella

Sara lauloi netissä jo vuosia sitten – tässä taidonnäyte menneisyydestä!

Kaikki vonkaavat nyt suomalaista kielinaista – jopa Joseph Gordon-Levitt fanittaa

Kaikki Me Naisten jutut Sarasta löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla