Justin Theroux ja Jennifer Aniston ovat nyt aviopari. Kuva: Reuters.
Justin Theroux ja Jennifer Aniston ovat nyt aviopari. Kuva: Reuters.

Frendit-näyttelijä sanoi "tahdon" pitkäaikaiselle kihlatulleen Justin Theroux'lle keskiviikkona.

Hääkellot soivat Los Angelesissa viimeinkin! 

Jennifer Aniston, 46, meni naimisiin näyttelijä Justin Theroux'n, 43, kanssa keskiviikkona, kertoo People

Vieraille oli kerrottu, että juhlissa olisi kysymys Theroux'n syntymäpäivistä, mutta ei! Ne muuttuivat häiksi. Paikka oli kotoisasti parin Bel Airin -kodin takapiha. Puitteet olivat rennot mutta tyylikkäät, ja illalla jättimäisen kartanon piha kylpi kynttilänvalossa.

Juhlaväkeen kuului tietenkin Hollywoodin kermaa. Kaasona toimi Courteney Cox, joka on Anistonin kollega ja hyvä ystävä vuosien takaa. Aniston ja Cox näyttelivät yhdessä Frendit-komediasarjassa vuosina 1994–2004.

Häissä pöydät olivat katettu 74 vieraalle. Juhliin osallistuivat muun muassa Frendit-kollega Lisa Kudrow sekä liuta muita kuuluisuuksia: muun muassa Jason BatemanEmily BluntEllen DeGeneresTobey Maguire, Howard Stern ja Jimmy Kimmel.

Aniston on ollut naimisissa myös näyttelijä Brad Pittin kanssa viisi vuotta. Pari seurusteli vuodet 1998–2005. Nykyiseen vaimoonsa Angelina Jolieen Pitt tutustui jo ollessaan naimisissa Anistonin kanssa.

Häitä Theroux'n kanssa Aniston on suunnitellut jo vuosia, mutta homma on kariutunut esimerkiksi kummankin työkiireisiin. Parilla olisi pian tullut kolme vuotta täyteen kihlaparina.

Mutta nyt päästiin maaliin, ja kaikki on hyvin.

Ja häidenhän jälkeen koittaa tietenkin häämatka. Torstaina onnelliset vastanaineet lensivät yksityiskoneella Bora Boran saarelle.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.