Jäätelö, suklaa, limsat ja karkki ovat Sannan heikkous. Vieressä aviomies Teemu. Kuvat: Sub
Jäätelö, suklaa, limsat ja karkki ovat Sannan heikkous. Vieressä aviomies Teemu. Kuvat: Sub

Sanna, 28, haluaa pudottaa painoa, jotta saisi elämänsä takaisin. Hänen taisteluaan kiloja vastaan seurataan Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman uuden kauden ensimmäisessä jaksossa seurataan pakkaajana työskentelevän perheenäidin, Sannan, 28, painonpudotusta.

Sanna on ollut yhdessä liikunnanohjaajaksi valmistuvan Teemun, 28, kanssa yksitoista vuotta. Suhteen alussa hän painoi 48 ja nyt 89,5 kiloa. Sanna kertoo jaksossa haluavansa tehdä elämänmuutoksen, koska ylipaino määrää hänen koko elämäänsä.

Teemun mukaan Sanna on linnoittautunut kotiin eikä tee juuri muuta kuin makoilee sohvalla tai istuu tietokoneella – ja syö karkkia, jäätelöä tai suklaata.

– Sanna ei kehtaa lähteä ihmisten ilmoille, kaupassa käyntikin on kokonaan meikäläisen harteilla, Teemu kertoo jaksossa.

Sannan mukaan ylipaino on vaikuttanut myös hänen itsetuntoonsa ja parisuhteeseensa. Parilla ei ole seksiä juuri lainkaan.

– Itsevarmuus on tällä hetkellä aika nolla. En halua, että muhun kosketaan. En ymmärrä, miten joku toinen voisi pitää mua seksikkäänä, kun en itsekään, Sanna kertoo ohjelmassa.


Apunaan elämänmuutoksessa Sannalla on personal trainer ja fitnessurheilija Jenni Levävaara, ja arjessa Sannaa yrittää kannustaa oma mies Teemu. Teemu haaveilee tavallisista asioista, kuten siitä, että he kävisivät yhdessä kaupassa ja lasten kanssa uimahallissa.

Sanna toivoo saavansa itsetuntonsa sekä perhe- ja parisuhde-elämänsä takaisin. Lisäksi hän haluaisi mahtua hääpukuunsa. Jos Sanna saa pudotettua painoa seitsemän viikon aikana 16 kiloa tai enemmän, hän ja Teemu saavat 10 000 euroa.

– 20 kiloa on mun tavoite, mutta kyllähän tämä on pidempi tavoite kuin seitsemän viikkoa, Sanna sanoo.

Rakas, sinusta on tullut pullukka Subilla to 8.1. klo 20.00. Sannan ja Teemun lisäksi ohjelmassa seurataan yhtätoista paria.

Lue myös:

Nuori, nainen ja yli 100 kiloa: ”Ongelmani ei ole ylipaino, vaan muiden asenteet”