Muusikko Michael Monroe isänsä Pentti Fagerholmin kanssa vuonna 2009. Kuva: Sanoma-arkisto / Timo Hämäläinen
Muusikko Michael Monroe isänsä Pentti Fagerholmin kanssa vuonna 2009. Kuva: Sanoma-arkisto / Timo Hämäläinen

Kuuluttaja Pentti Fagerholm menehtyi perjantaina sairaalassa.

Michael Monroen isä Pentti Fagerholm on kuollut. Asiasta kertoi Yle.

Fagerholm kärsi sydänvaivoista ja kuoli Haartmanin sairaalassa tänään perjantaina.

80-vuotiaana menehtynyt Fagerholm työskenteli pitkään Ylen kuuluttajana. Hän jäi eläkkeelle vuonna 1998.

Michael Monroe on kohdannut rankkoja menetyksiä aiemminkin elämässään. Hän kertoi muutamia viikkoja sitten televisiossa esitetyssä Loirinuotiolla-ohjelmassa, että pahinta elämässä on ollut hänen ensimmäisen vaimonsa kuolema. Monroen vaimo Jude Wilder kuoli vuonna 2001 aivoverenvuotoon.

– Lähimmäisen menettämiseen ei pysty valmistautumaan eikä siitä koskaan toivu lopullisesti, Michael sanoi ohjelmassa.

Michael Monroe nähdään tällä hetkellä Voice of Finland -ohjelmassa.

Lue myös:

Michael Monroe: ”Tästä syystä en halua lapsia”

Michael Monroe vaimonsa kuolemasta: ”Siitä ei koskaan toivu lopullisesti”

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.