Sara Forsberg nähdään sekä Pallon ympäri -ohjelmassa että syksyllä alkavassa tv-kisailussa Kaikki vastaan 1. Hän julkaisee toukokuussa myös uutta musiikkia. Kuva: Jonna Öhrnberg
Sara Forsberg nähdään sekä Pallon ympäri -ohjelmassa että syksyllä alkavassa tv-kisailussa Kaikki vastaan 1. Hän julkaisee toukokuussa myös uutta musiikkia. Kuva: Jonna Öhrnberg

Tubetähti Sara Forsberg oli pitkään masentunut ja lohdutti itseään ruualla. Nyt hän haluaa voida hyvin.

Youtube-tähti ja laulaja Sara Forsberg, 24, kertoi kaksi viikkoa sitten julkaisemallaan videolla lihoneensa 22 kiloa. Sara kuvaili videollaan, että kaikki hänen ympärillään vain romahti. Hänestä tuntui, että ainoa johdonmukainen asia hänen elämässään oli kotiin kuljetettu pizza.

– Kilot ovat kertyneet pikkuhiljaa vuodesta 2015 tähän päivään. Olin masentuneessa mielentilassa tosi pitkään. Ruoka on aina ollut minulle pakotie. Ei ole helppoa olla introvertti tällä alalla. Tarvitsen paljon yksinoloa, mutta toisaalta kärsin yksinäisyydestä ja hotellikuolemasta. Tämä on todella yksinäistä hommaa, koska olen oma työnantajani, Sara kertoi Nelonen Median syksyn ohjelmien lanseeraustilaisuudessa.

”Tämä on todella yksinäistä hommaa.”

Sara on saanut videostaan paljon palautetta. Suurin osa faneilta saaduista viesteistä on ollut ylistäviä, mutta myös negatiivisia kommentteja on tullut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Ulkonäön arvostelu on raadollista, mutta jätän paskakommentit omaan arvoonsa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Edessä elämäntaparemontti

Laulaja kertoi videollaan myös siitä, miten hänellä oli työmurheiden lisäksi ongelmia parisuhteessaan ja taloustilanteensa kanssa. 

– Kaikki on nyt sillä saralla hyvin. Poikaystäväni Hooman tukee minua täysillä. Hän on nyt pari viikkoa Suomessa, mutta meillä toimii myös hyvin se, ettemme ole koko aikaa yhdessä. Olen hyvin työorientoitunut ja viihdyn myös yksin, Sara kertoi.

Hän on aloittanut elämäntaparemontin.

– Aion syödä jatkossa paremmin ja liikkua enemmän. En laske kiloja, haluan vain voida hyvin niin psyykkisesti kuin fyysisesti.

”Haluan vain voida hyvin niin psyykkisesti kuin fyysisesti.”

Los Angelesissa asuva Sara ei ota paineita urastaan, eikä suostu menemään ammatillisesti mihinkään lokeroon. 

– Teen sitä, mikä tuntuu hyvältä. Suomessa minulta aina kysytään, että mikä oikein olen. Juontaja, laulaja, näyttelijä vai mikä? Miksi en voi olla niitä kaikkia? Losissa se ei ole ongelma, mutta täällä tuntuu olevan.

Sara matkustelee ahkerasti Yhdysvaltojen ja Suomen väliä. Vaikka töitä on paljon, hän osaa asettaa rajat ja pitää huolta jaksamisestaan.

– Luovassa duunissa on pakko pitää lomia, muuten loppuvat ideat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla