Sohvaperunoiden Paavo kuoli 85-vuotiaana, ohjelman Instagram-tilillä kerrotaan.

Suositun Sohvaperunat-ohjelman uudet jaksot alkavat syyskuun lopussa, mutta yhtä katsojille tuttua ihmistä ei ohjelmassa enää nähdä. Sohvaperunoiden Instagram-tilin mukaan ukkiskerhon Paavo on kuollut.

– Tällä viikolla julkaistaan syyskukaudella jatkavat sekä uudet sohvaperunat. Yksi on kuitenkin joukosta poissa, sillä aiemmmilla kausilla mukana ollut Ukkiskerhon Paavo nukkui hiljttain pois 85 vuoden kunnioittavassa iässä. Lämpimät osanotot Paavon perheelle ja läheisille koko Sohvaperunat-yhteisön puolesta, Instagram-sivuilla kirjoitetaan.

Ukkiskerholaisista eli Paavosta, HenkastaEerosta ja Tanesta on tullut suosittuja tv-kasvoja Sohvaperunoiden ansiosta. Ukkiskerholaiset ovat ihastuneet katsojia kommentoimalla tv-ohjelmia, mutta päivittämällä myös omia kuulumisiaan Lauttasaaren senioritalosta.

Paavon kuolemasta kerrotaan myös Sohvaperunoiden Facebook-sivuila, jossa ohjelman fanit ottaneet osaa Paavon poismenon takia.

– Voi Paavo, minun lemppari – aina niin hymyileväinen Ukkis! Osanotot perheelle, eräs ohjelman katsoja kommentoi.

– Katselet meitä taivaan sohvalta, kiitos kun sain tutustua sinuun tv:n kautta. Lämmin osanotto läheisille, eräs toinen katsoja kirjoittaa Facebookissa.

Sohvaperunan uudet jaksot alkavat TV2:ssa ja Yle Areenassa 29.9.