Hymyä! Ja siitä hyvä kuva Instagramiin vaikkapa hashtagilla #miiajamikkomeneenaimisiin. Kuva: iStock
Hymyä! Ja siitä hyvä kuva Instagramiin vaikkapa hashtagilla #miiajamikkomeneenaimisiin. Kuva: iStock

Somessa ei tule näkymään Meghanin ja Harryn hääkuvia, se varmistetaan kännykkäkiellolla.

Tyylitaituri ja näyttelijä Meghan Markle ratsastaa varmasti häätrendien aallonharjalla 19. toukokuuta, kun hän avioituu prinssi Harryn kanssa.

Tulevan morsiamen häätyyliin on ilmoitettu uppoavan melkein puoli miljoonaa euroa, ja suurin osa summasta kuluu hääpukuun – arvatenkin johonkin ajankohtaiseen, mutta tyylikkääseen luomukseen.

On kuitenkin ainakin yksi trendi, johon Meghan ei aio lähteä mukaan. Näille häille ei suunnitella hashtagia.

Kemujen jakaminen somessa ei nimittäin kuulu kuuluisien ihmisten hääsuunnitelmiin. Itse asiassa Meghan ja Harry aikovat kieltää matkapuhelimet kokonaan häistään, kertoo Vanity Fair.

Meille muille tavallisille talliaisille häiden hashtagin miettiminen on nykyään yhtä tärkeää kuin mikä tahansa muukin juhlien yksityiskohta. Menukorttiin tai liitutaululle rustattu hashtag tarkoittaa sitä, että kyseisellä tagilla on tarkoitus merkitä kaikki juhlista otetut kuvat, jotka postataan sosiaaliseen mediaan.

Hashtag on myös mainio keino seurata kiinnostavien ihmisten häitä.

Näin juhlavieraat ja hääpari voivat palata juhlamuistoihin, mutta samalla kuvat näkyvät myös kaikille muille, jos kuvien julkaisijat eivät ole salanneet tilejään.

Hashtag on myös mainio keino seurata kiinnostavien ihmisten häitä. Jos et saanut kutsua vaikkapa valokuvaaja Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan juhliin, ei hätää, Instagramissa tunnelmaan pääseen näin jälkikäteen hashtagilla #koutaffawedding.

Onneaan voi toki kokeilla toukokuussakin, nimittäin luulisi sieltä kuninkaallisista häistä jotain kuvia ilmaantuvan. Kokeilemisen arvoinen hashtag voisi olla vaikkapa #MeghanMarklePrinceHarryWedding.

Jaa ei kun hetkinen, sillä hashtagilla löytyykin jo 57 kuvaa kekseliäiltä ihmisiltä, jotka haluavat markkinoida tuotteitaan, blogiaan tai itseään. Harmi!