Manuela Bosco ja Kasimir Baltzar saapuivat yhdessä Kesäkaverit-elokuvan ensi-iltaan. "Kesämme on mennyt Sahara-tyttäremme ehdoilla", Manuela sanoi.
Manuela Bosco ja Kasimir Baltzar saapuivat yhdessä Kesäkaverit-elokuvan ensi-iltaan. "Kesämme on mennyt Sahara-tyttäremme ehdoilla", Manuela sanoi.

Manuela Boscon ja Kasimir Baltzarin tytär sai nimekseen Sahara.

Keväällä esikoistyttärensä saanut näyttelijä Manuela Bosco, 32, saapui torstaina iloisena ja ruskettuneena Kesäkaverit-elokuvan kutsuvierasnäytökseen Bio Rexiin. Leffaseurana hänellä oli miesystävä ja lapsen isä, näyttelijä Kasimir Baltzar

Manuelan ja Kasimirin kerrottiin eronneen pari kuukautta ennen lapsen syntymää. Nyt yhteen palannut pariskunta vaikutti levolliselta ja onnelliselta.

– Meillä on ollut ihana kesä. Vanhemmuus on mahtavaa, he hehkuttivat.

Perhe on viettänyt kesää rennosti muun muassa mökkeillen. He kertoivat pienen tyttärensä nukkuvan hyvin, joten vanhemmuus ei ainakaan vielä ole ollut erityisen uuvuttavaa. Manuela halusi antaa tyttärelleen erikoisen nimen.

– Hän on Sahara, Manuela kertoi, muttei paljastanut nimen syntytarinaa.

Myös näyttelijä Angelina Jolien tyttären nimi on Zahara.

Näyttelijänä, kirjailijana ja enkeliparantajana tunnetulla Manuelalla ei ole kiire palata työelämään. Omakohtaisen esikoisteoksensa Ylitys vuonna 2002 julkaissut nainen kirjoittaa parhaillaan uutta kirjaa.

– Elän ja teen kaiken vauvan ehdoilla, hän hymyili.

Lue myös:

Esikoistaan odottava Manuela Bosco: "Olen tehnyt suhteissani äkkipikaisia ratkaisuja"

Manuela Bosco odottaa lasta

Äiti ja tytär Bosco

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!