Tangokuningas Teemu Roivainen ja laulaja Saara Aalto ehtivät seurustella yhdeksän vuotta ennen eroaan. Kuva: Jouni Harala
Tangokuningas Teemu Roivainen ja laulaja Saara Aalto ehtivät seurustella yhdeksän vuotta ennen eroaan. Kuva: Jouni Harala

Laulaja Saara Aalto ja tangokuningas Teemu Roivainen ovat ystäviä erosta huolimatta. – Olen pakottanut Teemun puhumaan vaikeista asioista, Saara sanoo.

Vaikka laulaja Saara Aalto, 27, ja hallitseva tangokuningas Teemu Roivainen, 28, ovat eronneet, ovat he edelleen läheisissä väleissä. Pari on tuntenut toisensa 12 vuotta, joista yhdeksän kului seurustellessa. Kun parisuhde päättyi tammikuussa 2013, ystävyys jäi.

– Olemme aina olleet kuin paita ja peppu. Emme halunneet, että ero pilaa sitä kaikkea, Saara huomauttaa.

Saara ja Teemu ovat molemmat kilpailleet erilaisissa laulukisoissa. Saara tunnetaan parhaiten The Voice of Finlandista, jossa hän sijoittui toiseksi. Teemu valittiin viime kesän Tangomarkkinoilla tangokuninkaaksi.

Nyt pari yhdistää voimansa Jouluenkelit-kirkkokiertueella. He esittävät joululauluja neljällä paikkakunnalla paikallisen lapsikuoron kanssa. Ensi keväänä he julkaisevat yhteisen levyn.

Vaikea ero

Vaikka pariskunta nykyään on väleissä, ero oli Saaralle ja Teemulle kova paikka. He pyörittelivät eroajatusta noin puoli vuotta, ja asuivat sen jälkeenkin vielä toiset puoli vuotta saman katon alla.

– Eihän eroaminen mitään kivaa ole. Olimme olleet nuoresta asti yhdessä ja ajatelleet, että tämä on se loppuelämän suhde. Olimme molemmat hyvin pettyneitä, ettei se kestänytkään, Saara miettii.

Saaran ja Teemun tilanteen teki erikoiseksi se, että he jatkoivat koko erovaiheilun ajan yhteistä keikkailua. Teemu kun kiersi Saaran keikoilla pianistina. Kun he istuivat kahdestaan autossa satojen kilometrien mittaisilla keikkamatkoilla, ei tilannetta päässyt pakoon.

– Ero oli rankka prosessi, ja käsittelimme sen aiheuttamaa tunnemyrskyä pitkään. Puhuimme siitä paljon yhdessä ja läheistemme kanssa – niin paljon, että puhumisen määrä rupesi minulle jo riittämään, Teemu huomauttaa.

Saaran mielestä tunteita ei pidä vaikeassakaan tilanteessa turruttaa, vaan ne pitää kohdata.

– Olen pakottanut Teemun puhumaan vaikeista asioista, koska kaipasin keskusteluyhteyttä ja tunnetta siitä, etten ole yksin asian kanssa. Onneksi Teemukin uskaltaa jo nykyään sanoa paremmin, mitä ajattelee.

Uusi rakkaus?

Sitä, onko jommallakummalla kuvioissa jo uusi rakkaus, ei kaksikko paljasta.

– Jos Saaralla olisi uusi kumppani, olisin veljen lailla nyrkit pystyssä valvomassa, ettei hän kohtele Saaraa kaltoin, Teemu velmuilee.

– Kyllä minä varmaan tuntisin pistoksen, jos Teemu löytäisi toisen. Mutta jos ajattelen asiaa rakkauden kautta, minulle on tärkeintä, että Teemulla on kaikki hyvin. Haluan hänelle parasta. Rakastan Teemua, joten voisin rakastaa hänen uutta kumppaniaankin, Saara uskoo.

Lue lisää:


Eronnut Saara Aalto: "Pidin meitä täydellisenä parina"


Miksi Saara Aalto ei kelpaa radioon? Musiikkipäälliköt vastaavat

Marja Hintikka nähdään syksyllä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. – Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä, Marja kertoo.

Juontaja Marja Hintikka palaa syksyllä televisioon, kun hänet nähdään kilpailijana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Marjan ja juontaja-puoliso Ile Uusivuoren kolmesta lapsista nuorin aloittaa samalla päivähoidon.

– Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä. Teen päätökset perhe edellä. Ajattelen tasapainoa, jossa jokaisen perheenjäsenen hyvinvointi on vaakakupissa.

– Olen pyrkinyt välttämään nykyään ääripäitä. Maailma ei katoa ympäriltä, mutta lasten lapsuus ei saa kadota työkiireisiin, Marja kertoi ohjelman lehdistöpäivässä.

Marja palaa äitiyslomalta käytännössä alkuun treenisalille, sillä ohjelmaa varten tanssia harjoitellaan 4–5 tuntia päivässä. Nuorin lapsi on alkuun suunnilleen saman ajan päivähoidossa.

” Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.”

– Käyt päivätansseissa, Marjan valmentaja Matti Puro vitsaili.

Marjan kaikki lapset ovat olleet huonoja nukkujia, joten juontajaa jännittää päivittäisen fyysisen treenin yhdistämisen vähäisiin yöuniin.

– Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.

Perheen 5-, 3- ja 1,5 -vuotiaat lapset ovat syntyneet pienellä ikäerolla. Marja laskeskelee, että hän on viiiden vuoden aikana nukkunut koko yön katkeamatonta unta parikymmentä kertaa.

– Käytännössä meillä on ollut  koko ajan vauva. Kun keskimmäinen alkoi nukkua kaksivuotiaana täydet yöunet, kuopus synty. Ihmeesti sitä vain jaksaa, mutta fantasiani on, että saisin nukkua kaksi yötä kahdeksan tuntia putkeen.

avot on vaikeet iahan kamlan v...

Marja Hintikka palaa äitiyslomalta tähtiohjelmaan: ”Olen nukkunut viiden vuoden aikana vain parikymmentä kokonaista yötä”

TTK kirjoitti: Ihmeellistä valittamista. Eiköhän ole itse lapsienhankinnastaan päättänyt, vai vahinkojako ovat olleet. Jos näin, niin kannattaa varata aika valistukseen. Tuo on niin totta tekee itsestään martyyrin aina sama laulu mie mie ja mie ..väsyä valittaa silti tunkee joka ohjelman TTK..ssakin varmaan kertoo univajeestaan:)?Mein mummo lähti evakkoon paukkupakkaseen karjavaunussa kolmen allle kolmevuotiaan kanssa nuorin 2.kk ikinä en kuullut hänen valittavan tai vaikertavan asiasta...
Lue kommentti
maiju

Marja Hintikka palaa äitiyslomalta tähtiohjelmaan: ”Olen nukkunut viiden vuoden aikana vain parikymmentä kokonaista yötä”

Olen samaa mieltä. Ihme ruikutusta. Ei ole pakko lapsia tehdä. Hänellä ne ovat vielä ihan terveitä lapsia. Olis kiitollinen. Luuleeko olevansa ensimmäinen äiti maailmassa. Minulla 4 lasta, kaksi heistä siaraita. Silti ei tarvinnut ruikuttaa. Eikö se mies tee mitään? Siittääkö se vaan?
Lue kommentti
Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg
Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja Marita Taavitsainen on yksi syksyllä alkavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kymmenestä kilpailijasta.

Marita Taavitsainen on mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Kilpailu tulee laulajan mukaan hyvään saumaan, sillä Marita toipuu avioerosta. Laulajan entinen puoliso Tomi Natri muutti kesällä pois parin yhteisestä asunnosta Lapualle.

– Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin. Kun kotona vaihdan villasukkameininkiin, niin tuntuu, että jaksanko edes näitä perunoita keittää. Yöt itken kotona.

– Olen vähän on-off -tilassa. Odotan syksyä ja että saadaan uusi rytmi elämään, kun kuopuskin aloitti koulussa. Täytyy vain luovia ja löytää oma tapa elää tätä lasten kanssa tätä arkea. Ja eikö ne sano, että kuntoilu auttaa myös henkiseen vireyteen? Marita totesi ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Marita ja Tomi erosivat lopullisesti talvella, mutta he ovat hoitaneet taloon ja kahteen kouluikäiseen tyttäreen liittyviä asioita vielä saman katon alla.

”Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin.”

Ex-miehen muutto entisille kotikonnuille Pohjanmaalle oli Maritalle pieni yllätys.

– Tyttöjen osalta se tulee olemaan aika iso haaste. On hän aina siitä puhunut, että haluaa sinne muuttaa. Ehkä se on hänelle unelmien täyttymys.

Marita uskoo, että asiat järjestyvät.

– Luotan tukiverkkooni. Äitini on suureksi avuksi tässäkin, että pääsen keikoille ja sunnuntain suoriin lähetyksiin. Padit ja puhelimet on keksitty, niin voin hätätapauksessa ottaa tytöt mukaan harjoituksiin.

Ex-parin Nurmijärvellä sijaitseva talo on yhä myynnissä. Marita asuu siinä tyttöjen kanssa niin kauan, kunnes se on myyty.

– Onneksi on kesä. Nurmikon leikkauksen sain juuri ulkoistettua yhdelle kaverille. Ja on siinä niitä naapurin ukkoja, joiden tukat olen leikannut monta vuotta, niin minulla on siellä palveluksia varastossa.